… s kozmetiko slavne Gwyneth Paltrow. O tem, kako živeti zdravo, si lahko veliko preberete na njeni priljubljeni ali osovraženi spletni strani goop.com, sedaj pa je šla Gwyneth še korak dlje: pripravila je linijo negovalne in dekorativne kozmetike s sanjskim imenom 'Dream', ki je ekološka in veganska.

Za pripravo kolekcije se je Gwyneth združila z že znano blagovno znamko Juice Beauty, za katero pravi, da je bila naravna izbira: “To podjetje je zame sanjska izbira. Res verjamem v to, kar dela Karen za ohranjanje planeta … Res je glavna na tem področju. To je zame zelo pomembno kot za žensko, mati in nekoga, ki priporoča zdrav življenjski slog.”

Kolekcija ličil Phyto-Pigments Color vključuje kar 78 kosov, ki temeljijo na rastlinah: med njimi so šminke svilnate teksture, kremni korektorji, senčila v stiku, tekoče podlage, čopiče, ipd., vse v cenovnem razredu od 20 dolarjev za črtalo za oči do 48 za čopiče.

“Očitno živimo v obdobju, ko postajamo čedalje bolj osveščeni glede tega, kaj zaužijemo in nanesemo nase ter vplive na zdravje. 10 ali 15 let nazaj mnogi niso niti razumeli smisla ekološko pridelane hrane, sedaj pa je to veliko gibanje. Danes so ljudje veliko bolj osveščeni glede tega, kako škodljivo je nanašanje strupenih snovi na našo kožo,” je še povedala. Njeni izdelki bodo na voljo na juicebeauty.com in ulta.com.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj