… da bo dobila vrsto zaskrbljenih komentarjev. Pevka in voditeljica je pozirala v črnini. “Poskusila sem nekaj novega s svojim šalom in klobukom mojega sina Bostona. Je trendno? Mogoče,” je napisala Jessica.

Toda njena izjemno vitka linija je požela val zaskrbljenosti, potem ko je s pomočjo osebnega trenerja Harleyja Pasternaka izgubila približno 45 kilogramov. Pred tem se je dolgo borila s težo, oboževalci pa menijo, da je s hujšanjem pretiravala.

Vir: Instagram

“Kaj se je zgodilo z njo?”, “‘Njen obraz je videti res suh. Upam, da je dobro”, “O moj bog, je to Jessica Simpson? Kaj se je zgodilo?” so komentirali njeno fotografijo.

Mimogrede, pevka je novembra lani praznovala štiri leta, odkar ni spila niti kapljice alkohola, njen osebni trener Pasternak pa je razkril, kako se ji je uspelo fizično preobraziti.

“Številka na tehtnici nikoli ni bila moja prioriteta. Moje delo z njo je bilo bolj o navadah, ki jih je morala ustvariti in ohraniti. In rezultat je bila izguba približno 45 kilogramov,” je dejal. Jessici je naročil, naj naredi 14.000 korakov na dan in poje tri obroke ter prigrizke, ki ji jih je posebej predpisal. Z njo je imel treninge v telovadnici trikrat na teden in ji dajal eno uro na dan brez tehnologije, da bi ji pomagalo bolje spati.

PREBERITE TUDI: To je oblačilo, ki ga Jessica Simpson ne bo več nosila

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj