Četudi je ameriška zvezdnica po tretjem porodu shujšala za neverjetnih 45 kilogramov, pa obstaja kos oblačila, ki ga ne namerava več nadeti: to so skinny kavbojke. To je povedala le nekaj dni zatem, ko je razkrila svoj uspeh pri hujšanju.

Nekdaj pevka, danes pa predvsem uspešna modna kreatorka in poslovna ženska, sedaj prodaja hlače ‘na zvonec’, kakršne dandanes nosi le še redkokdo. “Dvomim, da bom še kdaj oblekla skinny kavbojke. Spravila sem jih in si rekla ‘Nekega dne jih bom spet nosila’. A ko imaš enkrat otroke, se boki nikoli več ne spravijo v prejšnjo širino,” je bila iskrena. “Telo se ti spremeni!”

Jessica po tem, ko je po 3 otrocih shujšala kar 45 kilogramov.

Sama sedaj nosi kavbojke lastne blagovne znamke in ponosno je povedala, da se je lahko “stlačila v številko 27.”

PREBERITE TUDI: Razkrito, kateri je najljubši lepotni izdelek Meghan Markle

“6 mesecev. Izgubila sem 45 kilogramov (Ja, tehtala sem 108),” je razklrila ter se za uspeh zahvalila svojemu trenerju, Harleyu Pasternaku. “To je moja prva pot od hčerke in iz več razlogov sem zelo čustvena, a ponosna sem, da se počutim spet jaz. Ko je delovalo, da je to nemogoče doseči, sem se odločila, da bom še bolj trdo delala.”

Priznala je, da je za njo trdo delo. “Zelo trdo sem delala. Ko sem bila noseča, sem se zelo zredila – mislim, res zelo. Nisem pričakovala, da se bom tako zelo zredila pri tretji nosečnosti. Mislila sem, da sem že dobila lekcijo, a vse kaže, da sem tako narejena – bila sem zelo lačna.”

Njen trener Harley Pasternak pa je povedal: “Ravno je nekako prihajala v formo med otroki in potem si je rekla ‘Ok, ponovno hočem izgledati čisto ‘huda’, se počutiti samozavestna in polna energije in to hočem doseči na način, da bom tudi obdržala’. Počuti se tako, kot se je počutila pred otroki – to je, da ima vse pod kontrolo in se ne obtožuje, če kdaj ne je čisto zdravo, in to je zelo dober pristop.” 

PREBERITE TUDI: Izjave zvezdnic, zaradi katerih boste vzljubile svoje telo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj