Pri Chanelu so za tokratno jesen želeli ustvariti eleganten videz. S klasičnimi rožnatimi odtenki in naravnimi bež, so osvetlili obraz in ustnice, medtem ko sta barva fuksije in modna črna opremili nohte.

chanel_jesen_2012_les_essentielles

Rdečilo za lica v prahu Chanel Lumière d’Artifices in Beiges ponuja moderno klasični videz jesenske lepote. Duo svetlikajočega bež odtenka in temnejšega rožnato bež odtenka, ustvari pravi poletni sijaj. Osredotočeni na jesenski videz oči so pri Chanelu ustvarili klasično, nevtralno paleto štirih prelepih jesenskih odtenkov Quadra Eye Shadow v barvni harmoniji 38 Premier Regard: žametne bež, svetlikajoče sivo rjave, nežne rožnate in žametne globoke črne.

chanel_jesen_2012_ombres_quadra_eyeshadow_palette 

Senčila Ombre Essenitille so v kolekciji na voljo v posameznih šestih odtenkih: naravni, nežni barvi breskve v omejeni izdaji Complice; v zlati Eclaire, pastelni zeleni Furtif, srebrno sivi, ki odpre oči Infini, polnočni modri Indiscret in v intenzivni črni Noir.
Rdečilo za lica Joues Contraste so pri Chanelu ustvarili v romantični rožnati (Rose Initiale), ki bo ličnicam podala naravno zardel videz.

chanel_ombre_essentielle 

Vodoodporen eyeliner Stylo Yeux Waterproof ponuja dolgo obstojnost in je na voljo v karbon črni Noir Intense, kot tudi v omejeni izdaji srebrne različice Silver Light.
Hidratantna šminka Rouge Coco je v tokratni kolekciji na voljo v rjavem odtenku (Caractere) s pridihom vijoličnega slivovega odtenka in v rožnatem (Charme), ima pa tudi svetlikajočo različico Rouge Coco Shine v dveh odtenkih: Chic (bež z zlatim odsevom) in Parfait (nežno rožnata z dotikom zlate).

chanel_jesen_2012sminke_glosi 

Chanel razkriva tudi naslednjo generacijo glosov za ustnice z bogatimi barvnimi odtenki in intenzivnim sijajem – Rouge Allure. Odtenka Caprice (rožnata) in Troublant (vijolično rjava) sta na voljo v omejeni izdaji. Obliko ustnic lahko povečate in jih optično preoblikujete ter jim podate popolno obliko s svinčnikom za ustnice s kremno teksturo Le Crayon Levres v vijolično rjavem odtenku (Amarante). Na voljo je tudi glos z visokim sijajem Levres Scintillantes v bež odtenku in z zlatim sijajem Sweet Beige.
Laki za nohte Le Vernis ponujajo odtenke kožne barve (Frenzy), fuksije (Suspicious) in tudi dramatične sivo črne (Vertigo).

chanel_jesen_2012_les_essentielles_laki_glosi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj