Jennifer Lopez in Ben Affleck zaradi bližajoče se ločitve prodajata 60 milijonov dolarjev vreden zakonski dom na Beverly Hillsu v Kaliforniji.

Več virov je v soboto povedalo, da je par za prodajo hiše, ki sta jo skupaj kupila maja lani, najel nepremičninskega posrednika Santiaga Arano iz agencije The Agency. Arana naj bi graščino razkazoval že približno dva tedna, vendar kupcev zaenkrat še ni bilo. Poročajo tudi, da zvezdnika filma Gigli za dvorec zahtevata “približno 65 milijonov dolarjev”.

Lopezova in Affleck naj bi s prodajo utrpela finančno izgubo v višini “več milijonov dolarjev”, in sicer zaradi posredniške provizije, “novega davka na zelo drage nepremičnine in znatnega denarja, ki sta ga vložila v izboljšave”, navaja vir.

V začetku tega tedna je bilo objavljeno, da so bile na spletno stran za trgovanje z nepremičninami Zillow naložene nove slike drage stanovanjske hiše. Daily Mail je poročal, da so bile fotografije notranjosti hiše na spletni strani objavljene 1. in 5. junija, vendar je bilo še vedno videti, da je bil dvorec prodan lani.

54-letna Lopezova in 51-letni Affleck sta hišo, ki meri 43.000 kvadratnih metrov, kupila v gotovini za 60,85 milijona dolarjev maja 2023 – 10 mesecev po tem, ko sta se v Las Vegasu poročila. Ogromna novogradnja ima 17 spalnic, 30 kopalnic in parkirišče za 80 vozil.

Hiša ima tudi notranji športni kompleks, športni bar, zunanje počivalnike, bazen z ničelnim robom in obsežno zemljišče. Dom zvezdnice in igralca je menda prišel na trg, ker se vztrajno širijo govorice, da sta pred ločitvijo.

Affleck naj bi živel v ločenem domu od svoje žene, ona pa naj bi bila nedavno opažena, ko je s prijateljem nakupovala hišo. Igralca so nedavno opazili tudi brez poročnega prstana, kar je še dodatno podžgalo ugibanja.

Prejšnji mesec je vir povedal, da sta Lopezova in Affleck zdaj, ko je obdobje medenih tednov mimo, “na dveh popolnoma različnih straneh”. Poročali so tudi, da se oče treh otrok “ne strinja z Jenniferinim življenjskim slogom”, da ga zakon “izčrpava” in da se je “umaknil”.

Niti Lopezova niti Affleck se nista javno odzvala na govorice o razhodu in še naprej nastopata enotno.

PREBERITE TUDI: Kako Jennifer Lopez živi svoj noro razkošen življenjski slog

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj