Ena najbolj slavnih in priljubljenih zvezdnic je v nedavnem intervjuju za Allure odkrito spregovorila o tem, česa javnost ni vedela vsa leta, ko je sama prenašala neprestane govorice in ugibanja o nosečnosti.

Jennifer Aniston se je sprijaznila s svojo neplodnostjo.

V intervjuju za Allure je tako prvič spregovorila o svoji izkušnji z neplodnostjo in poskusi umetne oploditve in vitro (IVF) – torej o vsem, kar je dolga desetletja skrivala pred javnostjo. Povedala je tudi, da ničesar ne obžaluje glede tega, kako so se stvari obrnile po njenem potovanju z neplodnostjo.

“Danes sem tukaj. Ladja je odplula,” je dejala in dodala: “Pravzaprav zdaj čutim olajšanje, ker ni več vprašanja: ‘Ali lahko? Morda. Morda. Morda. O tem mi ni treba več razmišljati.”

53-letna zvezdnica je v intervjuju razkrila, da je bilo vsa leta in leta in leta špekulacij in govoric, da je noseča, res težko prenašati.

“Hodila sem na umetno oploditev, pila kitajske čaje, vse mogoče. Vse sem vrgla v to. Dala bi vse, če bi mi kdo rekel: ‘Zamrzni svoja jajčeca. Naredite si uslugo.’ Na to preprosto ne pomisliš,” je dejala.

Aniston, ki se je leta 2005 po petih letih zakona razšla z Bradom Pittom, med letoma 2015 in 2017 pa je bila poročena z Justinom Therouxom, je ob razmišljanju o svojem dosedanjem življenju priznala, da je v poznih 30. in 40. letih preživela res težke stvari, in če ne bi šla skozi to, ne bi nikoli postala to, kar ji je bilo namenjeno.

“Zato sem tako hvaležna za vse te posr*ne stvari,” je pojasnila. “V nasprotnem primeru bi obtičala kot oseba, ki je bila tako prestrašena, nervozna in negotova glede tega, kdo je. Zdaj pa mi je vseeno.”

Nadaljevala je: “Danes se počutim najbolje v tem, kar sem; bolje, kot sem se kdajkoli počutila v svojih dvajsetih, tridesetih ali sredi štiridesetih let.”

Podobno je povedala tudi v pogovoru za Hollywood Reporter decembra lani, ko je dejala, da je takrat vse jemala zelo osebno.

“Tako kot: ‘Nimate pojma, kaj se mi dogaja osebno, zdravstveno, zakaj ne morem … ali lahko imam otroke?’ Ničesar ne vedo in to je bilo res boleče in preprosto grdo,” je dejala.

Leta 2016 je za Huffington Post napisala hudomušen esej, v katerem je obravnavala takratna lažna poročila o nosečnosti in se označila za “naveličano”.

“Tukaj se opredejujem do te teme: S tem, ko govorim o tem, kar sem povedala, menim: popolni smo s partnerjem ali brez njega, z otrokom ali brez njega. Sami se lahko odločimo, kaj je lepo, ko gre za naše telo. Ta odločitev je naša in samo naša,” je zapisala.

“Odločimo se zase in za mlade ženske na tem svetu, ki nas imajo za zgled. To odločitev sprejmimo zavestno, zunaj tabloidnega hrupa. Ni nam treba biti poročene ali matere, da bi bile popolne. Same si lahko določimo svoj ‘srečno do konca svojih dni’.”

Aniston je takrat dodala: “Naveličala sem se biti del te zgodbe. Da, morda bom nekoč postala mati, in ker vse to razkrivam, bom prva, ki vam bo to sporočila, če se bo to zgodilo. Vendar si ne prizadevam za materinstvo, ker bi se na nek način počutila nepopolno.”

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj