V zadnjih desetletjih je postalo čedalje bolj znano in raziskano, kako velik vpliv imajo otroštva na nadaljnja življenja ljudi – na to, kar postanejo in kako delujejo v vsakdanjem življenju. O tem je spregovorilo tudi že veliko zvezdnikov, med njimi tudi Jennifer Aniston. V nedavnem intervjuju ji je Sandra Bullock, ki jo je intervjuvala, dejala, da ima Aniston navado se truditi biti pozitivna.

“Kaj je tisto, kar te ohranja močno in preprečuje, da bi obupala, ko stvari ne gredo po načrtih?” je 55-letna Bullock, vprašala Aniston, ki je v torek praznovala 51. rojstni dan.

“Kot prvo, to je nekaj najbolj prijaznega, kar mi je kdajkoli kdo rekel,” je odgovorila Aniston. “Mislim, da je to nekaj, kar pride iz tega, če odraščaš v okolju, ki ni bilo stabilno in varno; ko si gledal odrasle, ki niso bili prijazni eden z drugim in priča določenim človeškim ravnanjem, ki so mi dala misliti: ‘Ne želim tega. Ne želim biti takšna. Ne želim doživljati občutkov, ki jih sedaj občutim v svojem telesu. Ne želim, da me kdorkoli, ki ga bom srečala v življenju, spravi v take občutke.'”

Nadaljevala je: “Torej verjetno se imam za zahvaliti svojima staršema. Lahko si napadalec ali žrtev; lahko pa si rečeš ‘Imaš limone? Pa naredimo limonado.'”

Starša Jennifer Aniston, Nancy Dow in John Aniston, sta se ločila, ko je imela 9 let. Igralka je sicer že v preteklosti spregovorila o svojem kompliciranem odnosu z materjo. Njun odnos je primerjala z odnosom, ki je bil predstavljen v njenem filmu ‘Dumplin’.

“Eden od razlogov, da mi je bil tam aspekt odnosa mati-hči tako všeč, je v tem, da je bil podoben mojemu odnosu z materjo,” je takrat povedala.

“Bila je manekenka in pri njej je bilo vse v prezentaciji in tem, kako je izgledala in kako sem jaz izgledala. Nisem bila videti ravno kot otrok manekenke, kot si je želela in to me je zares zaznamovalo. Tisto majhno deklico, ki je želela samo da bi jo mama videla in jo imela rada, ona pa je bila okupirana s stvarmi, ki sploh niso bile pomembne.”

PREBERITE TUDI: 7 posledic hčera neljubečih mater

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj