Številka 13 v numerologiji predstavlja osredotočenost, neodvisnost, ustvarjalnost in varno podlago. Napačno je ocenjena kot nesrečna, saj prikazuje tudi karmo in preizkušnje življenja. Torej, če ne verjamete v karmo, se lahko zdi, da je številka 13 nesrečna za vas, saj se bo vaša slaba karma vrnila k vam v polnem krogu.

Če na datum 13-ega naredite kaj novega, vam bo to prineslo pozitivne rezultate. Oseba, rojena 13., ima srečo, saj ima lastnosti osebe, rojene pod usodnimi številkami 1, 3 in 4. Takšni ljudje so zelo inteligentni, pametni in čustveno dozoreli. 

13 obdaja naša življenja

Število 13 je izjemno pomembno število in obkroža naša življenja. To je začetek in konec. Vedno zaključi celoten cikel življenja. Obstaja 13 ciklov lune, 13 tednov ima vsak od štirih letnih časov, …

Cikel življenja

Številka je povezana s smrtjo in zadnjim ciklom našega življenja, ki prestraši ljudi. Toda v resnici to pomeni, da če ste živeli življenje, polno dobrih karm, boste imeli mirno smrt. Dokler imate ob sebi dobro karmo, številka 13 ni nesrečna za vas. Gre samo za številko pravice. Bodi dober, delaj dobro, nič ti ne bo hudega.

V poslu

To je odlična številka tudi za posel. Zagotavlja rast in zmago. To je mistično število, ki ima veliko sveto moč. To je duhovni ščit, napolnjen z božansko žensko močjo, ki vas bo varovala in vam stala ob strani kot mati. Če okoli sebe vidite veliko število 13, to preprosto pomeni, da se vaši strahovi in ​​dvomi zdravijo in se premikate proti rasti. Ni se treba bati nobene številke, še posebej ne 13-ke. Ni smole kot take, dokler ste podprti s svojimi dobrimi dejanji.

PREBERITE TUDI: 6 zanimivih dejstev o ljudeh, rojenih novembra

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj