Predstavljamo vam nekaj zanimivih dejstev, ki odlikujejo ljudi, rojene v novembru.

1. So odlični prijatelji

Študije kažejo, da so ljudje, rojeni novembra, pogosto zelo dobri prijatelji in uživajo v dolgotrajnih prijateljstvih. Bi se s tem strinjali ali ne?

2. Večja je verjetnost, da bodo levičarji

Glede na raziskave so ljudje, rojeni novembra, predvsem moški, pogosteje levičarji. Biti levičar je redkost, zato je to precej zanimiva lastnost. Raziskava je pokazala, da je to lahko posledica visoke ravni testosterona, ki lahko upočasni razvoj leve možganske hemisfere pri plodu.

3. Rojeni v novembru imajo dva rojstna kamna

Tisti, ki so rojeni v novembru imajo srečo, saj imajo dva rojstna kamna. Eden je citrin, drugi pa topaz. Citrin je pogosto rumen, topaz je pogosto moder. Oba sta znana po svoji pomirjujoči energiji.

4. Imajo manjše tveganje za težave s srcem, pljučnim rakom in multiplo sklerozo

Študije in raziskave kažejo, da imajo ljudje, rojeni novembra, manjše tveganje za te bolezni. Odlična novica za vse, ki imate to srečo.

5. Imajo magnetno osebnost

Drug razlog, zakaj ustvarijo odlična, dolgotrajna prijateljstva, je ta, da mnogi pravijo, da je njihova osebnost magnetna in zelo privlačna za druge.

6. Manj verjetno je, da bodo depresivni

Ljudje, rojeni novembra, imajo najnižjo stopnjo klinične depresije. Zanimivo, saj mnogi ljudje začnejo čutiti sezonsko depresijo v tem letnem času.

PREBERITE TUDI: Zanimive lastnosti ljudi, rojenih v novembru

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj