43-letni Jason Momoa je že prejšnji teden šokiral oboževalke, ko si je javno pobril svoje slavne dolge lase – zdaj pa ima je pokazal, da ima še novo tetovažo na glavi!

“Tukaj smo na @hawaiianairlines vračamo se na Novo Zelandijo HAWAII TO AOTEROA Mahalo mojemu OHANA, da je bil včeraj z mano @suluape_keone to je bila prava čast 20 let v pripravi,” je zapisal poleg, medtem, ko je pokazal videz.

 

Na nov videz so se odzvali številni komentatorji, med njimi tudi igralec iz serije Hitri in drzni Tyrese Gibson. “Ljubim te, veliki brat, tvoj duh je skromen in tako nalezljiv in odličen! FastX bo ubil … Dobrodošel v družini FAST FAMILY!!!!!,” je zapisal. (Momoa bo igral v prihajajočem desetem delu sage o hitrih.)

Ko je v rokah držal dva čopa dolgih, odstriženih las, spletenih v kito, je zvezdnik serije Igra prestolov nadaljeval s pogovorom, medtem ko so mu frizerji potem obrili do ramen segajoče lase.

“Brijem lase … to počnem za …” je dejal, preden je pokazal na novo obrito stran glave. “Nikoli še nisem čutil vetra prav tam!” je dodal.

“To počnem zaradi plastike za enkratno uporabo,” je nadaljeval Momoa. “Naveličan sem uporabe plastičnih steklenic, nehati moramo, plastičnih vilic, vsega tega, kar gre v našo zemljo, gre v naš ocean.”

Predani igralec in havajski rojak si strastno prizadeva za reševanje planeta. Avgusta je s havajsko letalsko družbo Hawaiian Airlines opravil posebno potovanje iz Los Angelesa na Havaje, da bi proslavil partnerstvo letalske družbe z njegovim podjetjem za vodo Mananalu.

Nič hudega sluteče potnike je presenetil tako, da jim je osebno razdelil aluminijaste steklenice, napolnjene s prečiščeno vodo.Uporabnik TikToka @livinglikekylee je objavil videoposnetek Momoe v akciji s pripisom: “Ko je Jason Momoa vaš stevard.”

Igralec je posebno priložnost dokumentiral tudi na svoji strani na Instagramu z lastnim videoposnetkom.

 

Momoa se je v zadnjem času sprijaznil tudi s svojim spreminjajočim se videzom, češ, da se stara. Ravno prejšnji mesec je z Jamesom Cordenom delil, da obžaluje izgubo svojih definiranih trebušnih mišic po operaciji kile in da poskuša sprejeti svoje “očetovsko telo”.

“V resnici ne delam trebušnjakov,” je igralec povedal 44-letnemu voditelju Cordenu v oddaji The Late Late Show in v šali dejal: “Poskušam ohraniti to očetovsko telo še malo dlje.”

V začetku letošnjega leta je Momoa po koncu snemanja nadaljevanja filma Aquaman marca prestal operacijo, dan pozneje pa se je udeležil 94. podelitve oskarjev.

“Metanje teles naokoli … staram se, bratec,” se je takrat šalil.
PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj