Danes, 21. 6. 2018, se dogaja sončni obrat, kar pomeni, da se severna polobla Zemlje zaradi nagnjenosti njene osi najbolj približa Soncu, kar prinaša močne energije in intenzivne moči manifestacije. Prišel je torej najdaljši dan v letu in leto se je prevesilo v drugo polovico, ki bo bolj sproščena, kot prva.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje


Energije tega dne nam pokažejo, kam moramo osredotočiti našo pozornost. Prav tako se poveča vez z naravo. Včasih so na ta dan naši predniki kurili kresove in s tem želeli soncu pomagati in dati moč, saj ta namreč začne pojenjati. To je tudi čas praznovanja plodnosti. Ta dan velja za energetsko izjemno močen dan. Iščemo lahko pravo pot in v sebi najdemo moč. Dan je primeren tudi za manifestacijo in kreiranje življenja po naših željah. Ključ so jasne misli, in želje ter izražena hvaležnost.

Osredotočite se na to, kaj vas veseli, kaj si želite, bodite hvaležni za to, kar imate in se postavite v pozitivne energije, da boste še bolj privlačili tisto, kar si želite. Energije vam bodo v podporo!

PREBERITE TUDI: Horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj