Poudarek je na sodobni romantiki, dostopni razkošnosti, pomešani z ulično lahkoto in kančkom zadnjih desetletij. Podeželsko cvetje, naramnice na trak in detajli, podobni stezniku, poudarjajo izdelavo, medtem ko so ženstvene silhuete in kontrast z deli iz jeansa laskavi in izžarevajo mestno urbanost. Paleta očarljivih oblek, kompletov, denima in modnih dodatkov je narejena iz bolj trajnostnih materialov.

Kolekcija je polna značilnih kosov Brock Collection, nežno romantična, a mestno urbana paleta oblek, bluz, topov, denim kavbojk in denim kratkih hlač ter čevljev, nakita, torbic in sončnih očal. Telirane oblike in sanjski detajli z volančki se brez težav pomešajo z lahkotnimi tkaninami, voluminoznimi krili in balonastimi rokavi. Barvna paleta je sestavljena iz črne, bledo rožnate, umazano bele in kremaste barve ter opranim jeansom. Kolekcija je narejena iz bolj trajnostnih materialov – organskega lana, organskega bombaža, recikliranega bombaža, recikliranega poliestra in Tencel ™ Lyocell.

“Navdušeni smo nad sodelovanjem z Brock Collection, ki je znana po svoji luksuzni izdelavi, brezhibnih krojih in strukturah in ima precej znanih sledilcev. A lepota je tudi v tem, da so njihovi kosi vedno videti prizemljeni, premišljeni in so enostavni za nošenje. Verjamem, da je to ključ do njihovega uspeha. Želimo proslaviti romantiko in jo narediti dostopno za vse. Z dodajanjem bolj trajnostnih materialov smo ustvarili sodelovanje, v katerega upam, da se bodo naše stranke po vsem svetu zaljubile,” je povedala Maria Östblom, vodja oblikovanja pri H&M.

“Brock Collection je že od nekdaj govorila o povezovanju niti med bliščem mesta in preprostostjo, ki smo jo z veseljem predstavili novi publiki. Vsak kos v kolekciji je poseben in ima določen romantičen čar, a je popolnoma sproščen,” pravita Laura Vassar in Kristopher Brock, oblikovalca in soustanovitelja blagovne znamke Brock Collection.

Kolekcija Brock Collection x H&M je na voljo od 1. junija v izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in tudi na hm.com.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj