Color Clone Hydrapact je nov kremni puder kozmetične hiše Helena Rubinstein, ki obljublja izjemno navlaženo kožo enakomernega videza. Na voljo je v šestih odtenkih, ki se zlijejo s kožo in ji dajejo naraven videz. Dodaten plus je 12-urna obstojnost ter posebna, hladna in izredno vlažilna tekstura, ki daje občutek svežine.

hr_colorclone_hydrapact_1

V tujini je že na voljo za cca. 50 €.

Šminke Wanted Rouge pa so izdali v štirih novih nude odtenkih, ki čudovito dopolnjujejo jesensko ličenje z močneje naličenimi očmi. Gre za kolekcijo “Naked Collection”, ki ima nude odtenek za vsako uporabnico. Šminke vsebujejo naravne vlažilne in hranljive sestavine, ki vaše ustnice ščitijo in negujejo.

hr_naked_collection

Na voljo bodo od septembra dalje za približno 25 €.

Tako puder kot tudi šminke pa predstavlja novi obraz Helene Rubinstein, Demi Moore, ki ima na fotografiji odtenek “Sheer Chiffon” (no. 106) šminke Wanted Rouge iz nude kolekcije.

hr_demi_moore

8 KOMENTARJI

  1. Od HR sem imela puder Colorclone, ki me ni posebaj navdušil in maskaro lash queen, ki je kar OK, se pa hitro suši.

    Se strinjam, da je ideja o Demi kot njihovemu novemu obrazu popolnoma zgrešena. Rajši gledam neznane obraze. Enaka polomija je bila Sharon Stone za CD.

  2. kia, jasno, ko pa je že vsa zliftingirana, zbotoksirana in tu še total sfotošopirana. 😉 Meni ona itak ni všeč, tako, da me to prej odbije od HR, ki mi je sicer precej dobra znamka za deko.

    sarah, “pokojni” pudri (Illumination, Double Agent) so bili fenomenalni, tile CC so vsekakor korak nazaj. Ne vem, zakaj so jih ukinili. 🙁

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj