Šamponi so izdelani iz skrbno izbranih naravnih surovin, ki zagotavljajo vsakemu izdelku njegovo edinstveno uporabo, s posameznimi dodanimi sestavinami, ki so pomembne za lase, pa so pripravljeni po meri vsake stranke. Namenjeni so uporabi v salonih, kakor tudi za prodajo končnim kupcem. Lahko jih odišavimo s Harologi naravnimi parfumi.

Harologi balzami so izdelani iz pšeničnih otrobov, so naravni in enostavni, pa vendar učinkoviti. Nekateri lahko ostanejo na laseh in tako nenehno zagotavljajo obnavljanje las, zato so lasje po uporabi gladki in prijetni na dotik, bleščeči in svežega izgleda.

Harologi šamponi Harologi regeneratorji

Intenzivne nege, ki se lahko dopolnjujejo s posebnimi rastlinskimi in z zeliščnimi izvlečki,

so s svojim specifičnim delovanjem zelo učinkovite pri odpravljanje težav za vse vrste las.

Harologi sistem barv za lase temelji na posebej izbranih nežnih preparatih z enostavno uporabo in s poudarjenim učinkom. Vsebuje kakovostni čebelji vosek, rastlinske izvlečke in eterična olja, ki lasem  dajo čudovit in lesketajoč barvni rezultat, obenem pa lase tudi negujejo in ščitijo.

Harologi intenzivne nege las Harologi barve za lase

Harologi sistemska nega za trajno kodranje las je varen sistem, ki temelji na cystaminu in zagotavlja nežno trajno obdelavo z dolgotrajnim rezultatom. Na voljo so v treh jakostnih stopnjah glede na stanje las in so brez škodljivih sestavin.

Izdelki za oblikovanje so namenjeni modnemu oblikovanju pričesk, vendar ti izdelki sočasno tudi negujejo vaše lase. Vsi Harologi spreji so vodotopni, biološko razgradljivi in v reciklirani embalaži za uporabo v salonih ali nadaljnjo prodajo končnim kupcem.

Harologi dodatki in naravni eksotični izvlečki so osnova za individualen program za nego las. Uporabljajo se kot dodatki šamponom ali kot negam las in lasišča. Glede na rezultat testiranja las in analize lasišča vam lahko usposobljeni strokovnjak svetuje uporabo mešanice dodatkov s šamponom, kar se popolnoma prilagaja individualnim potrebam posamezne stranke.

Harologi prehranski dodatki so izredno učinkoviti dietetični nadomestki, ki lasem, koži in nohtom prinašajo manjkajoče vitamine in minerale. Zunanja nega je pomembna, enako pomembno je tudi negovanje las in kože od znotraj s pravilnimi prehranskimi dodatki.

Hharologi prehranski dodatki

Generation Skin Care je kompletna negovalna linija ki jo lahko uporabljamo v vseh življenjskih obdobjih ter temelji na rastlinskih in zeliščnih izvlečkih, ki kožo prehranjujejo in negujejo.

 

Harologi Generation Skin Care nega kože

Za lasno kozmetiko Harologi pa poteka tudi nagradna igra za člane Planeta Lepote!

Podelili bomo 10 nagrad, vsak, ki bo izpolnil in poslal obrazec, ki mu priložil svoj las, pa bo dobil diagnozo las.

 

 

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj