… svojim najljubšim stvarem, pa naj bo to raziskovanje divje gorske narave ali tekanje po plaži za sladoledarskim tovornjačkom? Seveda jih! Pakiranje je lahko ena od bolj stresnih plati priprav na dopust, vendar ne, če se je lotimo sistematično. Poskusite spakirati le stvari, ki jih boste na dopustu zagotovo potrebovali. Hvaležni si boste, če boste poleg njih v kovček vrgli tudi paket hitre prve pomoči za nepredvidene situacije, ki načeloma niso del naših počitniških načrtov. Da bo vaš dopust še bolj sproščen, naj bo zato hitra pomoč z vami kjerkoli. Poleg potovalne lekarne je dobro imeti s seboj obliže za oskrbo pohodniških žuljev in površinskih ran, za kar bo poskrbel kdo drug kot Hansaplast.

Hansaplast potovalni set

Za v nahrbtnik, torbo, kovček ali avto. Edinstveni Hansaplast potovalni set  bo prav prišel vsaki pravi popotniški duši. Set vsebuje priročni Hansaplast obliž v spreju za hitro reševanje nezgod in Hansaplast obliže za žulje, ki bodo omilili marsikateri boleč žulj, ki nastane kot posledica nove obutve ali večjih aktivnosti na prostem. Paket vsebuje tudi priročno torbico, ki jo dobite kot darilo ob nakupu in vas bo na počitnicah spremljala še dolgo.

Planet Lepote obdaruje!

Vaš Planet Lepote vam podarja 3 Hansaplast potovalne sete!

Odgovorite na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in med vsemi prejetimi odgovori bomo izbrali 3, ki bodo za nagrado prejeli Hansaplast potovalni set!

Kako preprečujete nastanek žuljev in kako jih zdravite, če vam slučajno nastanejo?

 

Odgovore sprejemamo do petka, 13. maja 2016. Izbrane članice bodo objavljena v roku 5 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 7 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

10 KOMENTARJI

 1. Nastanek preprečujem z udobnimi vložki v čevljih iz gela, ki ščitijo stopala pred drgnjenjem. Zdravim žulje, če nastanejo, s toplo kopeljo in ognjičevo kremo za rane.

 2. Pazim, da imam na sebi mehko in udobno obutev. Občasno posežem po vložkih iz gela, da zaščitim svojo kožo. Če že nastanejo, poskrbim, da zamenjam obutev, žulje pustim na miru, da se pozdravijo sami od sebe ali pa nanesem na njih kaj za celjenje.

 3. Za preprečtev uporabljam udobno obutev da me nikjer ne tišči , uporabljam tudi hansaplast gel za zaščito pred žulji in res učinkovito prepreči nastanek žuljev. Po potrebi tudi uporabljam blazinico iz gela ki si jo dam na peto. Če pa se mi le kakšen naredi pa brez obližev za žulje skorajda negre

 4. Za preprečitev žuljev uporabljam klasične obliže in gel proti žuljem, še posebej pri novih čevljih. Če žulji slučajno nastanejo jih prelepim z obližem in pustim čimbolj na miru, da se sami pocelijo in seveda zamenjam obutev.

 5. Uporabljam udobno obutev in nogavice, ki niso grobe.
  Če pričakujem, da se mi bodo vseeo naredili žulji, na problematično mesto preventivno nalepim obliž že vnaprej.
  Če žulji vseeno nastanejo, razkužim in potem zaščitim mesto na stopalu pred novimi pritiski z mehkim obližem.

 6. Mene žulji spremljajo vse povsod. Skoraj ni čevlja, ki me nebi ožulil 🙁 S sabo vedno nosim obliže. Na mestih, kjer mi nastajajo žulji, zaščitim z obliži. Na kakšne balerinke, pa od zadaj nalepim blazinice iz gela. Če pa mi že nastanejo, pa pustim da se mi na zraku posuši in zaceli. Manj se jih dotikam boljše je 🙂

 7. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! Tokrat nagrade prejmejo naslednje članice Planeta Lepote:
  Bruneta
  Sandriii
  minka_17

  Iskrene čestitke :Y:, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. 😉

 8. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! Tokrat nagrade prejmejo naslednje članice Planeta Lepote:
  Bruneta
  Sandriii
  minka_17

  Iskrene čestitke :Y:, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. 😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj