Hailey Bieber obožuje vse trende kavbojk, ki jih je zadnja leta res veliko. To dokazuje tudi dejstvo, da jo je za svoj obraz najela džins modna hiša Levi’s – natančneje je Hailey obraz njihovega modela 501.

V zadnji kampanji pa nastopa z Jadenom Smithom. “Jaden je neverjeten,” je povedala Bieber o svojem soigralcu v oglasih. “Tako je kreativen in tako neverjetno vzdušje prinese v vse, kar dela … mislim, da je pravi igralec. Zelo sem vesela, da pri tem sodelujeva.” Spominja se tudi, kako sta ser smejala na setu, saj jima je bilo zabavno snemati, ko pa sta “se le zabavala s prijatelji” in njenim psom Oscarjem.

Ravno ta domačnost pa je menda tudi razlog, da so Hailey sploh zaprosili za sodelovanje. “Levi’s je znamka, ki ti dovoli, da si zvest sebi,” je 23-letnica razložila, zakaj se je odločila za sodelovanje. “To mi je zelo pomembno.”

Sama se je z znamko sicer spoznala preko svojega očeta, Stephena Baldwina. “Od nekdaj sem kradla očetova oblačila, ker sem rada nosila cvse preveliko, npr. njegove majice in jakne, celo 501 kavbojke,” je povedala. “Odrezane 501 sem nosila odkar pomnim … v njih se počutim jaz.”

A čeprav ima rada prevelike kavbojke, silhueto uravnoteži s kratkimi, oprijetimi topki. Na festivalu Coachella 2019 je svoje 501-ke nosila s čipkastimi bustierji, veliko nakita in supergami Vans. V odrezanih kavbojkah namerava preživeti poletje, kombinirala pa jih bo s škornji; majicami, ki razkrivajo popek ter majicami in jaknami, ki si jih izposoja od svojih moških prijateljev.

PREBERITE TUDI: To je najbolj modna frizura, ki jo bomo nosile v naslednjem letu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj