Zvezdnica je priznala, da ji je srečanje z Blakom Sheltonom, ki je lani postal njen mož, pomagalo sprejeti ženstveni slog bolj kot kdajkoli prej.

V pogovoru za Vogue o svojem videzu na Met Gala 2022 je 52-letna Gwen Stefani povedala, da ji je njen mož, s katerim je poročena deset mesecev, služil kot navdih.

Stefani se je po stopnicah Metropolitanskega muzeja umetnosti sprehodila v fluorescenčno rumeni dvodelni plesni obleki Vera Wang z bandeau zgornjim delom in dolgimi ujemajočimi se rokavicami čez voluminozno krilo, poudarjeno z ročno rezanimi svilenimi cvetovi.

“Poklicali so me, da Vera želi, da sem njena spremljevalka, in bila sem zelo počaščena, da je izbrala mene,” se spominja Stefani. “Njena posebnost je, da je tako ženstvena, in odkar sem spoznala svojega moža, se je ta del mene bolj kot kdaj koli prej pokazal v moji modi – ženstvenost, ki je dolga leta nisem zares sprejemala samo zato, ker sem bila v skupini s samimi fanti in na odru.”

Stefani je nadaljevala: “Moda in ličenje sta podaljšek naše osebnosti in tega, kdo smo v tistem trenutku in kdo želimo biti.”

Top brez naramnic in voluminozno krilo sta spominjala na poročno obleko Vera Wang, ki jo je Stefani nosila, ko se je 3. julija 2021 poročila s Sheltonom.

“To je v skladu s tem neverjetnim poglavjem mojega življenja: poroka, sodelovanje z Vero pri poročni obleki in zdaj še to,” je Stefanijeva dejala o ponovnem sodelovanju z oblikovalko. “Ko sem obleko videla v živo, je skica zaživela. Bila je točno takšna, kot je bila videti na skici.”

Stefani je tudi povedala, da se je za Met Gala ličila sama, saj je njen načrtovani vizažist v zadnjem hipu moral oditi zaradi urgence.

Zvezdnica se je za prireditev Met Gala 2022 naličila kar sama.

“Sama sem bila nekoč umetnica ličenja,” je povedala Stefani za Vogue. “To mi je reklo: ‘Usedi se na sedež in se naliči, Gwen Stefani. Imaš novo linijo ličil, greš na Met Gala in si prvič po celi večnosti v New Yorku.’ Na srečo sem s seboj prinesla svoj komplet za ličenje!”

PREBERITE TUDI: Gwen Stefani o svojih roza laseh: “Bila sem res zmedena; nisem vedela, kdo sploh sem”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj