Prav zaradi teh obsežnih dejavnikov včasih pozabljamo na majhne, preproste stvari, ki prav tako vplivajo na naše odnose. Vas zanima, katera je nadležna navada, ki uničuje vaš odnos?

PREBERITE TUDI: 5 stvari, ki jih počnejo ženske in ki moške spravljajo ob živce

Predstavljajte si situacijo: odpravljate se od doma, ko opazite, da vaš partner spet (!!!) ni odnesel smeti (ali vnesite katerokoli gospodinjsko nalogo po izbiri). Kako tipično. Kaj storite? Pošljete mu mms s sliko ali s s sporočilom, ki pasivno-agresivno, navidezno prijazno, sporoča, kaj je vaš partner pozabil opraviti. Njegov odziv je lahko jezen in še preden se zaveste, imate SMS spor, ki je najbolj beden spor, ki ga lahko imate.

Nova raziskava na Brigham Young University pa je pokazala, kar sicer pove že zdrava pamet: bolje je težave reševati v živo, kot preko telefona. Raziskava je pokazala, da je reševanje čustvenih stvari preko sms sporočila krivo za povečano nezadovoljstvo.

Komunikacija je ključe do uspeha in najboljša komunikacija je komunikacija v živo, na štiri oči. Težave torej rešujte v živo, sms sporočila pa naj bodo le za ljubezniva in morda celo žgečkljiva sporočila. Teh bo vaš partner bolj vesel.

PREBERITE TUDI: 11 stvari, ki jih moški na ženskah naravnost obožujejo

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj