Dandanes, ko se zveze zaključijo še preden se uspejo do konca razviti, so pari, ki ostajajo skupaj desetletje in več, prava izjema in vzor. Še zlasti med zvezdniškimi pari, kjer je skušnjav in priložnosti še toliko več.

Med takimi vzornimi pari sta tudi slavni ameriški športnik, Tom Brady, 42, in ena najslavnejših manekenk vseh časov, Gisele Bündchen, 39. Par, ki je skupaj že 13 let in poročen 11 let, je bil ujet, kako se je zaljubljeno kot prvi dan sprehajal po plaži na Kostariki.

Športnik in nekdanja manekenka sta bila oblečena sproščeno: on v rdeče-belih kopalkah in beli majici, Gisele pa je ponosno razkazovala svoje popolno telo v temno modrem bikiniju.

Tomova kariera je trenutno sicer precej negotova, saj še ni znano, ali bo še naprej igral pri NFL, Gisele pa je svojim sledilcem na Instagramu zaupala, da celo ona ne ve, kje bo v prihodnje živela njena družina: “Rada bi vedela, kje bom živela kasneje letos, a tega še ne vem,” je zapisala v svoji Instagram zgodbi. “A upam, da nekje, kjer bo lepo. In kjerkoli bo igral moj mož. Tako, da bomo videli.”

Tom pa je povedal nekaj življenjskih resnic: “Tako v življenju kot pri športu je neuspeh neizogiben. Ne moreš vedno zmagati. Lahko pa se česa naučiš iz porazov, se z entuziazmom pobereš in se postaviš nazaj. In tam me boste tudi našli. Ker vem, da imam še veliko za pokazati.”

PREBERITE TUDI: Slavna manekenka iskreno: imela sem take panične napade, da sem razmišljala o samomoru

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj