… svojem unikatnem osebnem slogu, ki ga je delila z drugimi tako kot večina zveznikov; za priznano blagovno znamko je ustvarila kolekcijo oblačil. Amy je sodelovala z britansko znamko športnih oblačil višjega cenovnega razreda Fred Perry in kljub njeni mnogo prezgodnji smrti pred nekaj tedni, so se pri znamki Fred Perry odločili, da bodo njej na čast lansirali Amyijine še nedokončane kolekcije.

amy_winehouse_fred_perry

Amy Winehouse za Fred Perry

Predstavniki znamke Fred Perry so se najprej posvetovali z družino Winehouse in se nato z njihovim soglasjem odločili, da bodo izdali jesensko kolekcijo za leto 2011 ter spomladansko kolekcijo za leto 2012.

Takoj po smrti Amy Winehouse so sporočili, da se zaradi spoštovanja do pokojne ne bodo še odločili, ali bodo izdali še kakšno kolekcijo ali ne, zdaj pa je po njihovem mnenju očitno minilo dovolj časa, da so se posvetovali z njeno družino. “Ko so s Freda Perryja prišli do nas in nas vprašali, kaj bi želeli narediti z njeno novo kolekcijo, je bilo popolnoma logično, da bomo nadaljevali. Amy je izjemno uživala v pripravi kolekcij in bi si želela, da izideta,” je povedal njen oče Mitch.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj