Victoria Beckham je imela v preteklih dneh očitno nostalgične dni. Na Instagram je namreč objavila svojo fotografijo iz otroških let v primerjavi s fotografijo iz današnjih dni – in podobnost je očitna. “Od nekdaj namenjena za oblikovanje? Priprave na še en teden WFH oblikovanja, priprava nove kolekcije,” je zapisala na Instagram.

 

Fotografija, na kateri lahko vidimo malo Victorio, ki se igra z mini likalno desko in likalnimom – ter Victorio danes v njenem studiu, obleččeno v belo T-majico, džins hlače in vijolične čevlje z visoko peto. Slednja je bila posneta septembra 2017, torej skoraj 3 leta nazaj.

Sicer pa se njena nostalgija pri tem ni ustavila; objavila je še kratek video družinskih spominov, nabranih tekom let, kjer so praznovali rojstni dan njenega očeta. “Vse najboljše, očka! Samo zate danes vrtimo tvojo najljubšo Stevie skladbo,” je zapisala. “Komaj čakam, da bomo praznovali v živo po koncu tega hišnega pripora. Si najbolj neverjeten oče, dedek, mož in prijatelj. Tako zelo te imamo radi.”

 

Beckhamovi so sicer že lep čas izolirani v svoji hiši v The Cotswolds in v tem času so se zamotili z raznimi kreativnimi aktivnostmi, kot so peka, barvanje las ipd., Harper pa je risala sijoče rumena polja oljne repice. “Srečna Harper je našla kreativni navdih! Srečni smo, da lahko uživamo v soncu to soboto,” je VB zapisala na Instagram.

 

Vse kaže, da so Beckhamovi res ena velika, povezana družina, ki so lahko vsem za zgled in motivacijo

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham: da sem pri 45-ih začela s kozmetiko, je zelo osvobajajoče

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj