Pretekli mesec je britanska modna oblikovalka, sicer bivša ‘spajsica’, lansirala lastno znamko kozmetike z nazivom Victoria Beckham Beauty. Povedala je, da se pri 45-ih počuti najboljša verzija sebe. “Želim razširiti zavedanje, da bi se vsakdo moral počutiti kot najboljša verzija sebe. Da skrbimo za to, kar smo.”

Podjetnica in modna oblikovalka, ki je septembra lansirala svojo kozmetično znamko, Victoria Beckham Beauty, je povedala, da ji je to, da se je za ta korak odločila sredi štiridesetih, dalo več samozavesti kot karkoli drugega doslej. “Nekaj neizmerno osvobajajočega je v tem, da sprejmeš, kso si pri 45-ih in se ob tem počutiš izjemno, samozavestno, zbrano. Da sem delala lepotne izdelke, mi je res pomagalo pri tem – bilo je zelo osvobajajoče,” je Beckhamova povedala v intervjuju.

Britanska zvezdnica, ki je pred 11 leti, leta 2008, lansirala svojo modno znamko, je že navajena, da jo zlobni jeziki vlečejo po zobeh, sploh sedaj, v dobi interneta. A Victoria je postala profesionalka v tem, da ne dovoli, da bi ji sovražniki prišli do živega.

PREBERITE TUDI: Toliko stane luksuzna negovalna rutina Victorie Beckham

“Povsem sem prepričana in zaupam v to, da bodo izdelki Victoria Beckham Beauty govorili zase – tako, kot so tudi oblačila,” je povedala. “Vem, da me bodo opravljali in blatili in to je popolnoma v redu – ne dovolim, da bi mi bilo to prepreka. Sem zelo pozitivna oseba. Če ven daješ pozitivno energijo, je to tisto, kar dobiš nazaj.”

Izdelki Victoria Beckham Beauty so bili ustvarjeni tako, da so luksuzni, minimalistični in oglaševani ciljni publiki z minimalno retuširanimi fotografijami (Beckhamova je vztrajala, da na fotografijah ostanejo njene gube).

“Zaradi Photoshopa so meje med tem, kar je res in med tem, kar ni, postale povsem zabrisane. Verjamem, da ljudje želijo videti fotografije, ki so resnične.” Nadaljevala je: “Rada bi sporočila ljudem, naj bodo ponosni na to, kar so. Ja, imate – in jaz tudi – gube in to je povsem v redu!”

Kolekcija vključuje kremne in klasične paletke senčil; kajal črtala za oči in svetleča senčila. Victoria Beckham sicer namerava kmalu predstaviti tudi druge kategorije izdelkov, med njimi za ustnice in kožo.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham razvija svojo kozmetično linijo za nego kože

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj