Vrhunska zmogljivost, pametna tehnologija, medicinski silikon in 265 dni uporabe z enim samim polnjenjem – nova sonična zobna ščetka FOREO ISSA mini 3 prinaša pravo revolucijo v zobni higieni.

Kako do zdravega in sijočega nasmeha na praktičen in zabaven način? Spoznajte FOREO ISSA mini 3 – novo ultra higiensko sonično ščetko 4 v 1 beauty tech blagovne znamke FOREO, ki je zdaj na voljo tudi v Sloveniji!

Z revolucionarno patentirano tehnologijo, ki omogoča 265 uporab z enim polnjenjem z USB, ISSA mini 3 združuje nežne in učinkovite pulzacije T-Sonic z inovativno hibridno silikonsko glavo, odporno proti bakterijam – za učinkovito in enostavno higieno celotne ustne votline.

Ta sonična ščetka se ponaša z ergonomskim švedskim oblikovanjem, ki sledi obliki ustne votline za podrobno čiščenje zob, dlesni, notranjosti lic in jezika, na voljo pa je v pisanih odtenkih z zamenljivimi glavami: Summery Sky, Mango Tango in Wild Strawberry.

Češnja na torti? Inovativni smeško, ki zasveti po 2 minutah čiščenja in spomni na novo ščetkanje 12 ur po umivanju zob. Zobna higiena še nikoli ni bila tako enostavna, učinkovita in zabavna!

Po čem se zvočna zobna ščetka FOREO ISSA mini 3 razlikuje od običajnih električnih zobnih ščetk?

Popolna oralna higiena za zobe, dlesni, notranjo stran lic in jezik

ISSA mini 3 ima inovativno hibridno glavo, ki omogoča podrobno 360-stopinjsko čiščenje zob in nežno masažo dlesni, hrbtna stran pa je namenjena čiščenju jezika in notranjosti lic. Klinično je dokazano, da ta ščetka zmanjša zobne obloge in izboljša splošno ustno zdravje za 140 %.

Nežna in učinkovita tehnologija sonic pulse

ISSA mini 3 s svojimi nežnimi in učinkovitimi pulzacijami T-Sonic ponuja najnaprednejšo ustno nego na trgu, tako da lahko vsak uživa v kakovostni ustni higieni, ki je popolnoma prilagojena osebnim potrebam v prvih in zadnjih 2 minutah dneva.

Naravni gibi rok in rezultati električnega ščetkanja

V nasprotju z drugimi električnimi zobnimi ščetkami ISSA mini 3 ne zahteva spreminjanja vašega običajnega načina umivanja zob – preprosto ga naredi boljšega, bolj zdravega in učinkovitejšega, tako da lahko brez dodatnega napora uživate v vseh prednostih električne zobne ščetke.

Inteligentno švedsko oblikovanje

ISSA mini 3 je 100-odstotno vodoodporna, je brez ftalatov in ne vsebuje BPA, za največjo varnost in zdravje. Polni se prek USB-kabla, na potovanju pa je zaščitena s potovalnim zaklepom (travel-lock) in etuijem. Uporablja se lahko do 265 dni s samo enim polnjenjem, njena glava pa lahko zdrži tudi do 6 mesecev brez potrebe po zamenjavi, zaradi česar je zelo praktična in je odlična naložba v vašo ustno higieno. Poleg tega bo smeško zasvetil na koncu vaše 2-minutne rutine in 12 ur po njej – da bi vas spomnil na novo ščetkanje.

ISSA mini 3 ima FOREO ISSA mini hibridno glavo krtačke, ki jo odlikujejo naslednje značilnosti:

  • Izjemno trpežen material za 6 mesecev uporabe in maksimalno zaščito dlesni.
  • Ergonomska oblika, ki zagotavlja doseg vsakega kotička v ustih in hkrati čiščenje zob in dlesni.
  • Zanesljiva hibridna kombinacija medicinskega silikona in točk dotika PBT: učinkovita proti zobnim oblogam in nežna do dlesni.
  • Ergonomsko oblikovana rebrasta površina na hrbtni strani glave ščetke za učinkovito in nežno ščetkanje jezika in notranje strani lic.
  • Zamenljive glave

​​​​​​​

Z ISSA mini 3 ščetko ste v najboljših rokah. Morate le uživati v vrhunski ustni negi ter zdravem in lepem nasmehu!

FOREO ISSA mini 3 je na voljo na Douglas.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj