Eva Mendes je na nepričakovan način utišala osebek, ki ji je njeno objavo na Instagramu, kjer je objavila posnetek, na katerem je predstavila novo frizuro, prisrčen paž, komentiral, da “se stara”.

45-letna igralka, mati dveh otrok je v videu sicer videti naravnost fantastično, a to ni preprečilo trolu, da ji ne bi napisal, da se stara. A Eve Mendes to ni prav nič užalilo, kot je to dandanes značilno za vsak komentar, ki ni pohvala, ampak mu je lepo napisala nazaj na način, ki je požel ogromno odobravanja.

Zvezdnica mu je napisala: “Ja, prav imaš. Hvala bogu, da se staram. To pomeni, da sem še vedno tu,” je odgovorila. “Kmalu bo 46 in hvaležna sem za vsak dan, ko se staram. Si ta komentar zapisal, da bi se počutila slabo? Se ne. Počutim se hvaležno. Zato hvala za opomnik, da sem še vedno tu ❤️❤️❤️” je dodala.

Ni trajalo dolgo, ko se je vsulo komentarjev v podporo Mendesovi, npr. “Kar se mene tiče, zaradi tebe staranje izgleda lepo! Pri 46-ih nimam nikakršnih problemov s tem! Imam 7 otrok in zaslužila sem si modrost! ?” in “Tako si lepa, navznoter in navzven. Hvala, ker nas navdihuješ??.” Poleg tega pa je prejela še tono komplimentov za svojo novo pričesko, ker je še posebej presenetljivo, saj so Američani zapriseženi ljubitelji zelo dolgih las.

PREBERITE TUDI: Eva Mendes novi obraz Estée Lauder

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj