… najbolj priznanih kozmetičnih hiš, Estée Lauder. Predstavljala bo novo linijo izdelkov za nego kože, imenovano New Dimension, ki bo lansirana v jeseni letos. 41-letno igralko so pri Estée Lauder izbrali, ker je 'navdihujoča in realna obenem', je povedala globalna predsednica hiše Jane Hertzmark Hudis.

"Ko si na rdeči preprogi, te fotografiajo z vseh kotov in tega ne moreš nadzorovati. A če imaš izdelke, ki jih obožuješ in ti ustrezajo, te to ne obremenjuje preveč. Dvigne ti samozavest," je povedala Eva. "Obožujem idejo rituala in rutine nege kože. To počnem ne glede na to, kje sem. In očitno so mi rezultati všeč. Takoj jih opaziš." Linija New Dimension bo sestavljena iz seruma Shape + Fill Expert Serum in New Dimension Expert Liquid Tape, dveh izdelkov, namenjenih ženskam vseh starosti. "Lahko so za 25-letno Korejko, 40-letno Američanko ali 35-letno Evropejko," je Hudisova povedala za WWD.

Eva Mendes je pred sedmimi meseci rodila svojega prvega otroka, hči Esmereldo in pravi, da je to pustilo resne posledice na njeni koži: "Vedno iščem izdelke, ki mi pomagajo, da nisem videti tako utrujena. Od najstniških let dalje sem občudovala Estée Lauder, prvo žensko blagovne znamke. Presrečna sem, da bom predstavljala linijo New Dimension, ker se lahko poistovetim s tem, kar predstavlja – moč, ki jo imamo ženske, da prevzamemo odločitve v svoje roke in transformiramo svojo lepoto."
Ostale ambasadorke znamke Estée Lauder so Kendall Jenner, Joan Smalls in Arizona Muse.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj