Otroška koža je še posebej občutljiva na sonce, saj še nima popolnoma razvitega lastnega zaščitnega sistema. Že samo tri sončne opekline v otroštvu 4x do 5x zvišajo tveganja za kasnejši pojav kožnega raka.Izdelki Eucerin® za intenzivno zaščito otroške kože ne vsebujejo dišav ali barvil in nežno otroško kožo učinkovito varujejo pred sončnimi opeklinami in trajnimi poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki.

­Eucerin Sun Kids UV zaščita za otroke­


Visoko učinkovit sistem filtriranja UVA in UVB žarkov, pri katerih več kot 90 % učinkovitost UVA filtra ustraza avstralskim standardom, okrepi koži lastne zaščitne mehanizme. Vitamin E in dekspantenol spodbujata vzpostavitev zaščitnega plašča na sonce občutljive otroške kože in zavarujeta pred poškodbami, ki jih na celicah povzročajo prosti radikali. Dekspantenol nežni otroški koži zagotavlja vlažnost in jo pomirja.

Izdelki Eucerin®, namenjeni intenzivni zaščiti otroške kože, presegajo oznako vodoodporen, saj občutljivo otroško kožo pred UVA in UVB žarki v vodi ščitijo kar 9-krat dlje kot izdelki, ki nosijo oznako “vodoodporen”. Dodatno vodoodpornost zagotavlja podlaga voda v olju, ki je primerna tudi za suho kožo.

Izdelki Eucerin Sun Kids za intenzivno zaščito otroške kože pred soncem ne vsebujejo dišav in barvil, klinične študije pa so pokazale, da koža izdelke dobro prenaša celo, če je obolela. Priporočene cene so med 12 € in 16 €, izdelki pa so na voljo izključno v lekarnah.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj