Ste dvignili roko, ali ste jo raje zadržali ob sebi? Veliko ljudi se zaradi tovrstnih družabnih situacij boji toplejših dni, ko prenehamo s plastenjem oblačil in na vrsto pridejo krajše majice, ki še prerade izdajo našo trenutno temperaturno neprilagojenost. Vaša koža je lahko zapovrh še občutljiva in slabo prenaša običajne dezodorante, ki pogosto vsebujejo alkohol in dišave, ki kožo dražijo.

Pri Eucerinu imamo za vas rešitev za potenje in z njim povezan neprijeten vonj. Poskrbeli smo tako za tiste, ki si želijo nežnega, a učinkovitega dezodoranta, kot za tiste, ki želijo preprečiti potenje z dolgotrajno zaščito.

 

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h Roll-on

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu dokazano ščiti zelo občutljivo kožo pred neprijetnim vonjem. Ker koži povrne naravno pH-vrednost, je tudi prijazen do kože. Formula, ki je bila preizkušena pri ljudeh z zelo občutljivo kožo in atopijskim dermatitisom ter pri ljudeh z intoleranco za dezodorante ali ekcemom pazduh, je dokazano učinkovita. Dezodorant ne vsebuje potencialno dražečih snovi, kot so dišave, alkohol, konzervansi in barvila.

Priporočena cena za 50ml: 6,49 EUR

 

Eucerin antitranspirant 48 h Roll-on

Eucerin antitranspirant 48 h v roll-onu je bil razvit za ljudi, ki se močno potijo. Vsebuje visoko koncentriran aluminijev klorohidrat (ACH), ki preprečuje kopičenje potu in neprijeten telesni vonj. Primeren je za občutljivo in obrito kožo ter ima svež, nevtralen vonj. Klinične študije potrjujejo, da izdelek 48 ur ščiti pred močnim potenjem in neprijetnim vonjem.

Priporočena cena za 50ml: 8,98 EUR

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj