Navzven ena najbolj oboževanih in občudovanih zvezdnic deluje, da ima popolnoma vse: tono oboževalcev; čednega moža; lep obraz in popolno telo; lep zaslužek. A tako kot pri neštetih zvezdnikih, videz lahko zelo vara, o čemer je želela obvestiti tudi svoje oboževalce. Tako je 25 milijonom svojih sledilcev na Instagramu sporočila, da ni vse tako, kot je videti.

 

View this post on Instagram

 

This pic was taken toward the end of last year. 2019 was one of the hardest years of my life. My mom was really sick, I was battling a serious depression and everything felt very uncertain. 2020 is definitely giving last year a run for its money but I’m happy to say that I’ve have learned how to take better care of myself. I don’t generally like to get too personal on here and I’m far from having shit figured out but these were some of the notes I scribbled down on New Year’s Eve. I wanted to share them and a little piece of my story in case they might make any of you feel less alone in the anxiety or confusion or fear you could be experiencing right now. ??? (& yes quite was meant to be quiet!)

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

V iskrenem intimnem zapisu je priznala, da je bilo leto 2019 “eno najtežjih let v mojem življenju. Moja mama je bila zelo bolna, jaz sem se bojevala z resno depresijo in vse je bilo zelo negotovo.”

Ratajkowski sicer poudarja samoizolacijo zaradi težkih lekcij, ki jih je imela v preteklem letu. “Načeloma ne maram biti preveč osebna tule (na Instagramu) in daleč od tega, da bi mi bilo vse jasno, a to so bili zapisi, ki sem si jih zabeležila za novo leto,” je nadaljevala in delila dve fotografiji lastnoročnih zapisov. “Želela sem deliti majhen delček moje zgodbe, če bo morda komu pomagalo, da se bo počutil manj osamljen v anksioznosti ali zmedi ali strahu, ki ga trenutno prestaja.”

Začela je s tem, da uspeh ne pomeni nujno sreče: “Stvari, ki jih drugi ljudje vidijo kot uspeh, niso nujno stvari, ki dejansko osrečijo.” Nadaljevala je o ljubezni: “Ljubiti pomeni se odpovedati kontroli. Tako lahko sprejemaš ljubezen in tako jo lahko daješ.”

EmRata trenutno tudi vadi potrpežljivost, ker je “to lepa meditacija”. Verjame tudi v to, da se ne smeš jemati preresno ter da življenje prehitro mineva, da bi se bali delati napake. Še posebej močan nasvet, ki ga je delila, pa se je nanašal na trenutno stanje v svetu: “Svet je popolnoma nepravičen, a to ne sme biti izgovor.” Ter nas vse spomnila, da smo v tem dogajanju skupaj.

Lepe in globoke besede in modre misli zvezdnice, ki s svojim razgaljanjem pogosto lahko ustvari povsem drugačen vtis. Bo že res, da naj se knjige ne sodi po platnicah.

PREBERITE TUDI: Emily Ratajkowski je na rdeči preprogi nosila Zara obleko za 50 evrov

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj