Za zvezdnike ni ravno običajno, da se oblačijo v blagovne znamke, v katere se sicer ‘navadni smrtniki’. Pa vendar se pogosto zgodi, da presenetijo in izberejo kak kos iz hiš kot so Zara, H&M in podobnih.

To je na nedavni zabavi Harper’s Bazaar Icons Party storila Emily Ratajkowski, ki se je odločila za rdečo asimetrično Zarino obleko (ne veselite se prehitro, je že razprodana). Zabava se je zgodila 6. septembra in Emily je, kot vedno, osupnila s svojo izbiro. Toliko bolj, ker so se ostali zvezdniki, kot je to sicer pravilo, odločili za luksuzne modne kreatorje. Med drugim so tovrstne zabave tudi razkazovanje, a kljub neprimerljivo dražjim izbiram ostalih udeležencev je izstopala Emily.

Obleka je sicer nadvse preprosta, oprijeta obleka z eno naramnico in dolžino do sredine meč brez kakršnihkoli detajlov ali dodatkov, ki bi izničili ta čudovit minimalistični videz. Tudi Emily ni dodala ničesar od vpadljivega nakita, videz pa je dopolnila z zapeljivimi čevlji z visokimi petami, ki so precej dvignili cenovno povprečje njenega videza: izbrala je sandale ‘Ophelia’ oblikovalke Merah Vodiaanova, ki stanejo nekaj preko 400 evrov.

PREBERITE TUDI: 5 zvezdnic, ki prisegajo na ketonsko dieto (in kot kaže, upravičeno!)

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj