V času epidemije je zdravljenje v tujini pomembnejše kot kadarkoli prej. Z razlogom, saj lahko pacienti z napotnico opravimo načrtovane posege brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja od obveznega zdravstvenega zavarovanja. Zdravljenje v tujini vam na Hrvaškem od naročila do povračila uredijo v spletni poslovalnici HAPPYMED, katere lastnik je podjetje Medicinska in pravna agencija, na tem področju referenčno podjetje pri nas.

OZDRAVITEV BREZ ČAKALNE DOBE

Če v Sloveniji čakate na specialističen pregled in nato na zdravljenje ali operacijo po več mesecev ali celo let, boste v HAPPYMEDU prejeli termin brez najmanjše čakalne dobe, pri vrhunskih specialistih v Zagrebu in Reki na Hrvaškem.

Zdravljenje v tujini vam je v HAPPYMEDU na voljo za specialistične zobozdravstvene storitve; ortodontski pregled in zobni aparat za otroke in mladino, endodontsko zdravljenje zoba, zdravljenje parodontoze, oralno kirurške posege in zobno protetiko. Brez čakalne dobe so specialistične kirurške storitve, kot je operacija nosu in posegi na mandeljnih in žrelnici, ortopedske in nevrokirurške operacije; operacija hrbtenice, operacija nožnega palca (hallux valgus), operacija rame, artroksopija kolena in sklepov. Operacija krčnih žil ter v določenih primerih srčne in kardiovaskularne operacije, očesne operacije; operacija sive mrene, operacija keratokonusa, v določenih primerih tudi transplantacija roženice in drugi kirurški posegi, za katere imajo pacienti napotnico, so ravno tako s prostim sprejemom in povračilom stroškov zdravljenja v tujini.

OD NAROČILA DO POVRAČILA

Po opravljenem zdravljenju ali operaciji sestavijo v HAPPYMEDU dokumentacijo za upravni postopek za ZZZS za povračilo stroškov zdravljenja v tujini. Višina povračila je odvisna od metode ter cene zdravljenja ali posega.

PREHOD MEJE V ČASU EPIDEMIJE

Za posege, ki se opravijo znotraj 12 ur, ni potreben hitri ali PCR test. Slednji je lahko obvezen za operativne posege, o čemer pacienta predhodno obvestimo. Vsi izvajalci v mreži HAPPYMED so vrhunske zasebne klinike, ki izvajajo vse zaščitne ukrepe za preprečevanje okužbe s covid-19.v

NOVOST – ZDRAVLJENJE RAKA V TUJINI

Onkološki bolniki se lahko v HAPPYMEDU informirate za zdravljenje raka v tujini, ki se izvaja z najsodobnejšimi metodami in kemoterapijami. Ob tem seznanjamo, da je povračilo stroškov zdravljenja raka možno le v primeru izčrpanih možnosti zdravljenja v Sloveniji, sicer je zdravljenje samoplačniško.

NAROČITE SE

Na zdravljenje v tujini se naročite se z napotnico, ki jo pošljete na info@happymed.si ali telefonsko na 041 980 950, 040 481 233 od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure. Več informacij najdete na uradni spletni strani poslovalnice HAPPYMED www.happymed.si.

Obiščite tudi ostale poslovalnice Medicinske in pravne agencije; Inštitut Varstvo pacientovORTODONT TAKOJ in ENDODONT TAKOJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj