V soboto je knjiga spominov z naslovom Inside Out, v kateri je Demi Moore razkrila mnoge težke trenutke in intimne podrobnosti iz zasebnega življenja, ki so bili doslej javnosti skriti. Med drugim se je v njej Demi odprla tudi o svojem zakonu z mnogo mlajšim Ashotnom, ki je sedaj že nekaj let poročen z Milo Kunis, s katero ima tudi dva otroka. Povedala je, da jo je Ashton varal ter da je želel seks v troje.

“Izgubila sem sebe,” je Moore v intervjuju razkrila Diane Sawyer. “Če sedaj pogledam nazaj, lahko rečem, da sem se slepila in izgubila.” Moore in Kutcher sta se začela videvati leta 2003, poročena sta bila od 2005 do 2013.

Demi Moore je v knjigi razkrila, da je Ashton Kutcher trojčke uporabil kot izgovor za svojo nezvestobo, ter da je delovala kontra sebi, ko je skušala postati ženska, kakršno si je želel za svojo ženo. “Postavljala sem ga na prvo mesto,” je Moore zapisala v knjigi. “In ko je izrazil svojo željo po tem, da bi se nama v postelji pridružila še ena oseba, nisem rekla ne. Želela sem mu pokazati, kako super in zabavna sem.”

PREBERITE TUDI: Demi Moore poiskala strokovno pomoč zaradi izčrpanosti

Nadaljevala je z razkritjem, da jo je to, da je bila poleg še ena oseba, pustilo z občutki sramu. “To so bili v redu ljudje, a ne glede na to je bila to napaka,” je zapisala o osebah, ki so se jima pridružile pri spolnosti. “Čudno sem bila preplavljena s sramom, nisem se mogla otresti oblutka, da je bilo vse skupaj moja krivda.”

Meni tudi, da so bili trojčki razlog, da se je Kutcher začel oddaljevati od njunega razmerja. “Ker se nama je pridružila tretja oseba, je Ashton dejal, da je to zabrisalo meje in v določeni meri je s tem opravičeval svoje početje,” je zapisala glede njegovega varanja.

Kutcher naj bi jo varal medtem, ko je leta 2011 snemala film ‘Another Happy Day’ in sicer z 21-letnico. “Vem, da se ni lagala,” pravi Moore o ženski, ki je trdila, da je spala z Ashtonom. “Tudi on je takoj priznal.”

Kmalu zatem se je odselil iz njunega doma, njune težave pa so bile tudi vzrok, da se je zatem začela vdajati alkoholu in drogam. Osamljena in psihično povsem na tleh je tehtala le 46 kilogramov in naposled pristala na urgenci zaradi kajenja sintetične marihuane in vdihovanja dušikovega oksida.

Knjiga spominov Demi Moore z naslovom Inside Out je že naprodaj.

PREBERITE TUDI: Nezvestoba: največje izdajstvo s strani partnerja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj