Že marca so se pojavilem govorice, da je slavna Demi Moore, ki je bila po ločitvi od Ashtona Kutcherja dolga leta samska, hodi z Danielom Hummom, švicarskim kuharskim mojstrom in restavratorjem iz N.Y.C.

59-letna igralka je tako pred dnevi na svojem Instagramu delila prve fotografije s svojim partnerjem in ga označila na prvem posnetku, ki prikazuje njune sence na tleh, ko sta obiskala “palačo kraljev in kraljic” in se držala za roke.

Na drugem posnetku se Moore in Humm tesno objemata, švicarski kuhar in restavrator iz N.Y.C. pa se z ustnicami nasloni na Mooreino čelo. Na tretji sliki Humm in Moore pozirata sredi bujnega zelenja in “kraljice” (igralkinega kužka Pilafa).

Pilaf je par spremljal tudi na finalu odprtega prvenstva Francije leta 2022, kar je razvidno iz serije fotografij, ki jih je Mooreova v sredo objavila na Instagramu, in ki prikazujejo trojico na tribunah.

 

46-letni Humm je v sredo na svoji Instagram zgodbi delil prvo objavo Demi Moore.

Medtem, ko predstavnik Mooreove ni komentiral njenega razmerja s Hummom, pa naj bi se parček sestajal že marca, ko so ju opazili skupaj, ko sta sedela v prvi vrsti na modni reviji Chloé jesen/zima 2022 na pariškem tednu mode.

Humm, znan po svoji vrhunski manhattanski restavraciji Eleven Madison Park, je odprl tudi restavracijo NoMad v istoimenskih hotelih v New Yorku in Los Angelesu, ter Davies and Brook v Claridge’s v Londonu. Poleg tega je avtor več kuharskih knjig.

Humm je leta 2017 soustanovil tudi neprofitno organizacijo Rethink Food, ki si prizadeva za vzpostavitev bolj pravičnega in trajnostnega prehranskega sistema. Med plandemijo COVID-19 leta 2020 se je organizacija preusmerila v dostavo približno 3 000 obrokov na dan prvim posredovalcem in skupnostim, ki jim primanjkuje hrane, po vsem New Yorku, navaja Town & Country.

Moore je bila pred tem med letoma 2005 in 2013 poročena z Ashtonom Kutcherjem, pred tem pa od 1987 do 2000 z Bruceom Willisom, s katerim imata tri hčerke: Rumer, 33 le;, Scout, 30 let; in Tallulah, 28 let. Njen prvi zakon, od leta 1980 do 1985, je bil z glasbenikom Freddyjem Moorom, katerega priimek je prevzela za svoje umetniško ime.

O svojih treh zakonih je pred tem razmišljala, ko je leta 2020 nastopila v oddaji The Jess Cagle Show na SiriusXM. “Mislim, da je to proces, ne da bi zvenelo klišejsko, ampak v resnici je to proces učenja ljubezni do sebe; sprejemanja tega, kar si; takšnega, kot si,” je dejala Mooreova.

“Sama sem se tolikokrat spremenila, da sem se prilagodila temu, kar sem mislila, da želi nekdo drug,” je dodala. “Nekako smo navajeni, da si prizadevamo, da bi bili zaželeni, vendar naj ne bi imeli lastnih želja.”

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj