V nedeljo je 58-letna igralka svojim oboževalcem na Instagramu razkrila, kako si je pripravila kožo za nastop na prestižni modni reviji, da je bila le-ta tako sijoča in mladostna. Poudarila je, kako pomembno je skrbeti za kožo in jo negovati.

 

Na fotografiji, ki jo je posnela sama Cara Delevingne, mati treh otrok pred nastopom na modni reviji pozira v hotelski sobi poleg svoje hčerke Scout Willis, obe pa imata na obrazu masko. Poleg je lepotica napisala “priprava na modno revijo.”

Pretekli teden je Moore namreč otvorila modno revijo nove oblikovalke pri modni hiši Fendi, Kim Jones, oblečena v svileno črno obleko, ki je razkrivala njena ramena. Lase je imela počesane nazaj, viseče uhane pa je imela dolge do prsi.

Za njo se je po modni pisti sprehodilo še kar nekaj slavnih imen, med drugimi Naomi Campbell, Bella Hadid, Cara Delevingne, Christy in James Turlington ter Kate in Lila Moss, ki so predstavili kolekcijo za pomlad in poletje 2021.

Moore je že pred leti razkrila, da lepota prihaja od znotraj; tako je v intervjuju z Gwyneth Paltrow za Goop leta 2019 povedala, da nima kake posebne velike skrivnosti, vsekakor pa je prepričana, da se lepota začne znotraj.

“Lahko počnete karkoli hočete na zunaj, a če se znotraj ne počutite dobro, potem vam tudi na zunaj ne bo nič dovolj pomagalo,” je povedala. “Mislim, da je moja skrivnost vsekakor načelo ‘manj je več’, kajti tudi lažje se je držati rutine, če je preprosta,” je zaključila.

PREBERITE TUDI: Nekdanja supermanekenka se je po modni pisti sprehodila s svojo hčerjo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj