Jutranja oz. večerna prha je za večino ljudi del rutine. In tako, kot je osebna higiena del vsakodnevne rutine vsakega človeka, je tudi to, kateri del pod prho najprej umije, del rutine.

A to je še precej več kot le vaš način umivanja, kajti popolnoma vsako človekovo početje razkrije nekaj o njem. Vsaka, na videz še tako majhna in nepomembna odločitev, predstavlja delček sestavljanke, ki določa, kdo ste in razkriva vašo osebnost.

Ali ste vedeli, da nezavedno priotizirate določene dele telesa, ko se spravite pod prho? Del telesa, ki ga najprej umijete – in pravzaprav vaš celotni postopek prhanja in umivanja – pove določene stvari o vas.

Obraz

Če si najprej umijete obraz, pomeni, da veliko daste na to, kako vas dojemajo drugi. Pomeni tudi, da vas stvari hitro zafrustrirajo in vas to, kaj si drugi mislijo o vas, spravi v stanje anksioznosti. Hitro vam tudi lahko postane nerodno oz. se počutite osramočeni in morda težko sprejmete celo zdravo, dobronamerno kritiko. Zanašate se na svojih 5 čutov: okus, voh, dotik, vid in sluh. Veliko vam pomeni, kako vas doživljajo drugi ljudje.

Pazduhe

Če si najprej umijete pazduhe, ste zelo priljubljeni v družbi in vaši prijatelji vas obožujejo. Znani ste po tem, da ste ob svojih prijateljih v dobrem in slabem. Ste mehkega srca in ljubitelj ekstremov, kar pomeni, da nekoga obožujete – ali pa ne prenesete oz. celo sovražite.

Vrat in ramena

Ste ambiciozni in nagnjeni k dosežkom. Kar hočete, boste tudi dobili in le nebo je vaša omejitev ne posegate po zvezdah, temveč galaksijah. Verjamete, da se bo trdo delo poplačalo in vas popeljalo, kjer želite biti v življenju. A težo svojih sanj ves čas nosite tudi na svojih ramenih. Ste zelo tekmovalni in vedno hočete biti korak pred ostalimi.

Prsi

Če si najprej umijete predel prsi, se dobro počutite v svoji koži. Imate osebnost tipa alfa, kar pomeni, da ste neodvisni in zelo jasno s svojimi načeli in pristopi v življenju. Ne izgubljate časa s hojo okoli vrele kaše, temveč se stvari lotite neposredno.

Intimni predeli

Čeprav to morda zveni seksi in da ima kaj opraviti z vašo seksualnostjo, pa v resnici to pomeni, da ste zadržana in sramežljiva oseba. Morda znate biti tudi vsiljivi in oseba, ki se težko postavi zase. Ste zelo skrbno do drugih, a da se pride do vaše notranjosti, je treba biti kar vztrajen.

Roke in noge

Če začnete prhanje z umivanjem rok in nog, to naznanja, da ste skromna oseba. Ljudje vas dojamejo tudi kot ponižne in vljudne. Počutite se varne in ni vas strah povedati svoje mnenje.

Dlani

Če si najprej umijete dlani, to naznanja mentalno moč. Postavite se za tisto, kar menite, da je prav, ne glede na izid. Niste ravno diplomatska oseba – pri vas velja pravilo »kar vidite, to dobite«: ne bojite se negotovega in verjamete v enostnost.

Lase

Če prhanje začnete s pranjem las, ste nekdo, ki je morda malce OCD, torej obsesivno-kompulziven glede reda v svojem življenju. Ste oseba s trdno izdelanimi mnenji in stališči, ki ima kaj za povedati o vsaki stvari. Ena izmed vaših odlik je upravljanje časa.

Hrbet

Vaš hrbet oznanja vašo zavest. Če si najprej umijete hrbet, to pomeni, da ste zelo previdni in ne zaupate slepo ljudem. Morda ste introvertirani in raje večino časa preživljate sami kot v družbi.

PREBERITE TUDI: Kdaj se je bolje prhati – zjutraj ali zvečer?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj