Collistar Mascara Infinito

Izjemen volumen – izjemno privihanje – popolna oblika.

Prestiž in glamur. Izjemen učinek in kvaliteta. Priljubljenost Collistarjevih ličil narašča iz dneva v dan, saj jih odlikuje edinstvenost in kvaliteta. Nova maskara za trepalnice Mascara Infinito to še potrjuje.

Izjemen volumen in lahkotnost

Inovativni agenti, ki poudarijo volumen trepalnic, so bogati z naravnimi voski. Trepalnicam nudijo prožnost in lahkotnost hkrati.  Intenzivnost barv že ob prvem nanosu.

Izjemno privihanje in obstojnost

S pomočjo posebne naravne smole so trepalnice zaščitene, čudovito privihane in neverjetno sijoče.

Popolna oblika

Revolucionarna ščetka za nanašanje je izdelana iz mehkih elastomerov in omogoča natančen in enostaven nanos. Prav vsaka trepalnica je oblikovana do popolnosti – od korena do konic.

Uporaba

Maskaro nanesite od korena do konic – uporabite predel ščetke s krajšimi ščetinami. Zaključek: oblikujte in ločite trepalnice z daljšimi ščetinami aplikatorja.

Delovanje in sestavine

 • Riževi in olivni voski – povečujejo volumen, vlažijo, ščitijo.
 • Pantenol – krepi, ščiti.
 • 'Shellac' – naravna smola in akacija – oblikujeta.

Cena

Priporočena cena je 24,58 EUR.

Tudi v kompletu

Maskara Collistar Infinito je na voljo tudi v kompletu s prikupno toaletno torbico in nežnim odstranjevalcem ličil za oči, ki odstranjuje tudi vodoodporna ličila:

Planet Lepote obdaruje!

V sodelovanju s podjetjem Everet International d.o.o. vam vaš Planet Lepote podarja 10x maskaro Collistar Infinito!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in med vsemi prejetimi odgovori jih bomo izbrali kar 10, ki bodo za nagrado prejeli Collistar Infinito maskaro!

Kakšne so tvoje zahteve in pričakovanja od maskare in kako pogosto jo uporabljaš?

Odgovore sprejemamo do petka, 31. julija 2015. Izbrana članica bodo objavljena v roku 10 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 10 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

15 KOMENTARJI

 1. Zahteve in pričakovanja:
  Pričakujem, da mi maskara zdrži vsaj nekaj ur, preden si prvič popravim make up, pa čeprav ni vodoodporna. Ne maram tistih črnih grudic pod očmi, ki se v tej vročini še stopijo. Nato pa si jih moram brisat in zraven odstranim še korektor oziroma puder. Prav tako želim, da mi jih lepo razčeše, da niso na določenih predelih zlepljene, temveč lepo definirane. And last but not least – da ima efekt. Da jih torej vidno podaljša in doda volumen.

  Kako pogosto:
  Maskaro uporabljam skoraj vedno, ko grem iz stanovanja. Velikokrat ne uporabim senčila ali eyelinerja, a maskaro vedno. Za večerni izhod pa je obvezna.

  P.s.: To maskaro sem pred kratkim sprobala pri kolegici in je res vrhunska! Dvojna dolžina ščetin na aplikatorju dejansko deluje.

 2. Od maskare pričakujem predvsem, da mi podaljša, razčeše in privzdigne trepalnice, s tem pa ustvari odprt pogled. Če jih še zgosti, brez grudic in lepljenja v kupčke, je dodaten plus. Z obstojnostjo do zdaj še nisem imela večjih problemov, večinoma mi kar zdržijo cele dneve. Imam pa raje, da so malo bolj mokre kot pa presuhe, ker se suhe formule sploh ne oprimejo mojih trepalnic in potem kar v koščkih odpadajo.

  Maskaro nosim dnevno, ker imam precej revne trepalnice. Že od srednje šole dalje mislim, da ni bilo odhoda od doma, ko je ne bi uporabila. Sem že tako vešča nanosa, da si jo lahko nanesem, ko še na pol spim in si ne predstavljam, da je ne bi več vsak dan uporabila.

 3. Od maskare želim dobro definicijo, podaljšanje, volumen trepalnic in zelo dobro obstojnost. Ne maram premokrih maskar, maskar, ki zlepijo trepalnice, se zbirajo v grudice, razmazujejo ob očeh, dražijo moje občutljive oči ali pa ne “dajo čisto nič od sebe”.

  Za čez dan mi je ključno podaljšanje trepalnic, ne-draženje oči in obstojnost brez vsakršnega razmazovanja. Za zvečer pa imam rada malo dramatičnosti: velik volumen, veliko podaljšanje, poudarjenost.
  Maskare uporabljam občasno. Imam zelo zelo občutljive oči in nosim očala, prednost ob vsakdanjem ličenju dajem “polepšanju kože” (skrivanju napak) in šminki. Ni pa nobena maskara v kozmetični torbici odveč.
  🙂

 4. Od maskare pričakujem, da mi podaljša trepalnice in jih priviha, saj so moje trepalnice ravne.
  Nujno je, da se maskara čez dan ne razpaca,odpada in da nimam pod očmi grudic in črne barve. Nujno je, da mi maskara lepo loči trepalnice in jih ne zlepi v 3 debele trepalnice.

  Maskara mi je najbolj nujen kozmetičen pripomoček, saj jo uporabljan vsak dan.

 5. Moja pričakovanja so predvsem usmerjena k naravnemu finišu, ki trepalnice poudari, doda volumen in jih priviha. Verjamem v “manj je več”.

  Maskara je nujen pripomoček, saj se z njeno pomočjo počutim čudovito, pa čeprav ne uporabim nobenega drugega ličila. Maskara je najbrž MUST HAVE vsake ženske.

 6. Najprej hvala tistemu, ki je izumil maskaro. 🙂 Jaz brez nje praktično ne zapustim hiše. Dobra maskara mora moje trepalnice podaljšati, jih odebeliti oz. jim dodati volumen. Če jih še priviha je potem to to, kar želim od dobre maskare.

  Maskaro uporabljam praktično vsak dan. Je moja obvezna oprema v kozmetični torbici, kamor koli že grem.

 7. Pričakujem predvsem, da zdrži ves dan in se ne drobi po licih že po nekaj urah, ne glede na to ali je vodoodporna ali ne. Še najraje imam super črne maskare z učinkom večjega volumna, ampak ne tistih, ki trepalnice zlepijo, ker potem izgleda, kot bi imela samo 5 debelih trepalnic na vsaki veki. Če do konca dne obdrži še privihanost, je to zame tako rekoč popolna maskara.

  Maskaro uporabljam vsak dan, tudi kadar ne nanesem nobenega drugega ličila. Maskara je pač zakon in oči so zame glavni fokus obraza. 🙂

 8. Moja pričakovanja so predvsem volumen, obstojnost in podaljšane trepalnice. Predvsem je pomembno, da ni grudic ali, da bi trepalnice bile zlepljene.

  Zame je maskara nujen pripomoček, brez katerega ne grem nikamor, saj imam bolj redke trepalnice, zato mi je volumen izredno pomemben.

  ker težko najdem pravo maskaro, bi jo z veseljem poskusila

 9. Maskara v dnevni rutini ličenja vsekakor ne sme manjkati. Ker imam za različne priložnosti in dele dneva rada različne učinke na trepalnicah, imam tudi maskar v svoji zbiri več – od take za povsem naraven, “no makeup makeup” videz, do maskare z bolj dramatičnim učinkom, ki pride prav ob večernih izhodih in obiskih koncertov.

  Osnovna naloga mojih maskar je predvsem zgostitev oziroma dodajanje volumna, saj imam trepalnice precej dolge že same po sebi. Malo podaljšanja ob večernem ličenju seveda ne škodi, maskara pa se mi zdi uporabna tudi v primeru, da trepalnic ne priviha (v ta namen pač uporabim za to namenjene klešče). Vso troje skupaj je seveda dobitna in vedno želena kombinacija.

  Raje imam bolj moker tip formule, ki pa kljub mokroti trepalnic ne zlepi v videz pajkovih nog, ki mi je totalni no go. V primeru premokre mase imam sicer vedno na rezervi čist in suh glavniček ene izmed že porabljenih maskar, ki ob pazljivem razčesavanju pajkast videz izjemno dobro omili ali pa ga celo povsem odpravi.

  Ne glede na osnovne značilnosti – privihanje, volumen in podaljšanje – pa od maskare vedno pričakujem isto in to je predvsem obstojnost. Poleg napačno izbranega odtenka pudra mi namreč ni gršega od zdrobljenih koščkov maskare, ki padajo pod oči in po možnosti še po licih.

  Kar se mi prav tako zdi pomembno in nikakor ne zanemarljivo, je tudi sposobnost odstranjevanja ličila ob koncu dneva. Ko pomislim na večminutno drgnjenje maskare iz trepalnic, ki ni dobro ne za trepalnice, še manj pa za izjemno občutljivo kožo okrog oči, me zaboli srce. Od vrhunske maskare zato pričakujem tudi enostavno odstranjevanje bodisi z micelarno vodo ali pa, v skrajnem primeru, z olivnim oljem.

 10. Pri maskari mi je najpomembneje, da moje trepalnice podaljša in jim doda neko mero volumna. Pomembno mi je tudi, da jih lepo priviha in da se mi trepalnice ob tem ne zlepijo ter da se ne ustvarjajo grudice.

  Ker je moj moto , kar se tiče ličenja, “manj je več”, je zame maskara moj najpomembnejši in top pripomoček v kozmetični torbici.. lahko bi rekla da je neke vrste moje orožje. 🙂 Rada imam poudarjene oči, zato želim, da maskara res ponuja to, kar obljublja.

  Od maskare pričakujem tudi natančen in enostaven nanos v trenutkih, ko se mi res kam mudi in se želim hitro, ampak vseeno lepo urediti.

  Sama uporabljam maskaro vsak dan, ob vseh priložnosti, saj je to enostavno moj najljubši kozmetični pripomoček. Z mano je vedno in povsod, in to odkar sem jo prvič preizkusila. Najljubše še sicer zaenkrat nimam, ampak rada preizkušam, v upanju, da najdem eno, ki mi bo nudila vse, kar od maskare pričakujem in postala stalnica v moji kozmetični torbico. Moja number 1.

 11. Zame je pomembno, da maskara dobro poudari trepalnice (jih podaljša, priviha doda volumen), se ne packa pod očmi ter da ne draži oči – moje so namreč večino leta že razdražene zaradi alergij. Zaradi tega tudi make-upa ne nosim tako pogosto, kot bi si morda želela, vsekakor pa je maskara ključen del – pogosto le v kombinaciji z malo pudra in senčila.

 12. Pomembno je, da z malo truda dosežem željeni učinek – podaljšanje, privihanje, volumen. Ne sme se lepit, delat grudic, ne sme bit neopazna, ne sme se krušit, razmazat in mora biti dokaj lahko odstranljiva.

  Maskaro uporabljam vsak dan. Glede na to, da zjutraj porabim max. 10 min za celoten makeup, moram z dokaj hitrim nanosom zagotoviti kar najboljši učinek. Res ne maram tega, da se moram 5 min mučit, da dosežem zadovoljiv učinek.

 13. Pri maskari mi je pomembno, da moje trpalnice podaljša in jim doda volumen. Seveda se ob nanosu ne sme biti grudic.
  Zaradi vsakdanje uporabe maskare pričakujem od nje, da bo njena uporaba enostavna. Velikokrat me ob nakupu pritegne že embalaža in ta embalaža je zelo prefinjena in te pritegne.

  Z veseljem bi jo preizkusila.

 14. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! 🙂
  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  hawtpie
  _*Shaheena*_
  butterfly19
  moni8
  Lisa
  hawtpie
  teatime
  vermilion
  blazkatja
  Sydelle
  Natie

  Iskrene čestitke :L: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva.

 15. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! 🙂
  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  hawtpie
  _*Shaheena*_
  butterfly19
  moni8
  Lisa
  hawtpie
  teatime
  vermilion
  blazkatja
  Sydelle
  Natie

  Iskrene čestitke :L: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj