Ena najprivlačnejših in najbolj opaznih stvari na obrazu je zagotovo nasmeh, ki razkrije vrsto sijočih, zdravih, belih zob. Žal nimajo vsi te sreče, da bi se lahko pohvalili z zdravimi, še manj pa z bleščeče belimi zobmi. Pa tudi tisti srečneži, ki se lahko pohvalijo s sijočim nasmehom, kmalu ugotovijo, da leta kajenja, rdečega vina, pravega in zelenega čaja naredijo svoje.

Takrat se začnemo spraševati: kaj naj storim? Kam naj grem na beljenje? Koliko stane? Če ne prej, nas vse mine, ko izvemo za neželene posledice beljenja (zagotovo je že marsikdo med vami videl beljene zobe, ki so izgledali prosojno sivi, da ne omenjamo poškodovane sklenine) in nenazadnje – ceno, ki se izraža v nekaj sto evrih. Potem se prepričujemo, da morda pa le ni tako hudo, hkrati pa iščemo kako rešilno bilko, kak izhod, ki bi vsaj malo izboljšal oz. popravil stanje.

Tudi sama sem se pred časom našla pred temi vprašanji. Kot najstnica sem imela tako sijoče bele zobe, da sem prejemala komplimente celo od popolnih neznancev. Moji zdravi beli zobje so bili dolga leta moj ponos. Potem pa sem nekaj let nazaj opazila, da mojih zob nihče več ne pohvali. O tem sploh nisem razmišljala, potem pa sem po temeljitem pregledu v ogledalu nekega dne ugotovila, da so moji zobje vse prej, kot beli. Zakaj? Kako je to možno? Sem se zgrožena spraševala. V življenju nisem pokadila enega cigareta, spila morda pol litra rdečega vina, zobe redno umivam. Potem mi je postalo jasno, da je za to po vsej verjetnosti kriv zeleni čaj. Tega pa pijem redno in v precejšnjih količinah zaradi njegovega izjemnega antioksidativnega delovanja. No, takrat sem odkrila tudi njegovo slabo stran. Moji zobje niso bili več beli. Bili so čisto povprečne barve, prej rumenkasti, kot beli. Nobenega sijaja in beline v mojem nasmehu več. Nič kaj prijetno odkritje…

Začela sem se zanimati za vse možne variante beljenja, ki ne bi poškodovale zob in me ne bi stale celo premoženje. Naletela sem na belilne zobne paste, emulzije, ki se nanašajo s čopiči, belilne obliže, ki se jih nalepi na zobe in nastavke, ki vsebujejo belilno raztopino in se jih nastavi na zobe. Nisem vedela, za kaj naj se odločim, saj so eni priporočali eno in odsvetovali drugo, drugi spet obratno, na koncu pa se mi je zdela varianta z nastavki nekako najbližje, saj mi je delovala najbolj enostavna in zanesljiva. No, na koncu se je izkazalo, da je bila moja odločitev pravilna.

Odločila sem se za sistem CleverWhite. Da pa ne bom preveč dolgovezila, dovolite, da vam omenjeni sistem na kratko predstavim:

 CleverWhite_1

CleverWhite je sistem za beljenje zob doma. Izdelan je po formuli, ki zagotavlja izvrsten učinek, opazen že po 5 dneh redne uporabe.

Učinkovitost sistema CleverWhite temelji na kombinaciji dveh sestavin, natrijevega perborata in natrijevega perkarbonata, ki povrneta barvo in lesk zobem.

Ob dotiku z zobmi ti dve aktivni sestavini razgradita molekule pigmentov, ki povzročajo madeže v majhnih strukturah. Med tem procesom se zobje postopoma belijo, dokler se ne povrne prvotna barva.

CleverWhite_2 

Po opravljenem postopku lahko pride do začasne preobčutljivosti zob, ki preneha najkasneje v 48 urah. Takoj po opravljenem postopku je prepovedano uživati napitke in hrano z močnimi barvili, ker je v prvih 24 urah dovzetnost zob na ponovno zabarvanje povečana.

Enostavno

Sistem CleverWhite uporabljate 30 minut dnevno in 5 dni zaporedoma. Sistem je zasnovan tako, da beljenje lahko izvajate na zgornjih in spodnjih zobeh hkrati. Če želite močnejši učinek beljenja, postopek ponovite.

Učinkovito in varno

Posebna formula belilnih učinkovin zagotavlja varno uporabo sistema, kar omogoča hitro, a do zob prijazno beljenje. Nežno pobeli naravne zobe. Ne beli plomb in umetnih zob. Rezultati uporabe sistema CleverWhite so primerljivi z rezultati postopkov beljenja v zobozdravstvenih ordinacijah.

CleverWhite_3 

Več informacij pa dobite na spletni strani sistema CleverWhite: http://www.belizobje.com

38 KOMENTARJI

  1. jaz sem že razmišljala o beljenju v ordinaciji za estetsko zobozdravsto … pa se kar ne upam odločit … do takih zadev za doma sem pa še bolj skeptična … težka odločitev, želja po bolj belih zobeh pa velika 🙂

  2. Ponovno en super članek…tudi sama sem bila v dilemi kako je s temi beljenji…samo to me malo bega, če imaš plombo na zobu, potem se ti to pozna, če pobeli samo naravni del zoba.?

  3. ne vem nooo, vse kar das na zobke ti unicuje sklenino, sam da pa mas kar pol ure gor, pomoje pa ze ni dobro…. glede na to, da pise da ne smes nc uzivati pol pa da sam pet dni uporabljas a kaj potem, se preostanek leta zobje celijo nazaj.?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj