Moja izkušnja in mnenje


V vsakem paketku je 10 vrečic z nastavkom, napolnjenim z belilnim gelom, potrebujete dva, enega za spodnje, drugega za zgornje zobe. Sama sem naredila 10-dnevni tretma, kar pomeni, da sem porabila 2 škatlici. Uporaba je zelo preprosta: zvečer po čiščenju sem nanesla nastavke za 30 min (ki sem ga seveda koristno porabila za brskanje po Planetu Lepote ;-)) in ko je ta čas potekel, sem nastavke preprosto odstranila, z vodo in mehko ščetko odstranila ostanke gela z zob in dlesni in – to je to!


Rezultat: lahko rečem, da so moji zobje opazno bolj beli. Niso sicer tako beli, kot so bili pred kakimi 10 leti, vendar je razlika opazna in očitna in sem zelo zadovoljna z rezultatom. V navodilih tudi opozarjajo, da so lahko zobje po uporabi preobčutljivi – no, sama niti s tem nisem imela težav, zato z moje strani vse pohvale za zelo učinkovit in neškodljiv izdelek, po katerem bom zagotovo posegla vsaj enkrat na leto, da bom tako ohranjala zobe bele.


Ocena


Toplo priporočam in nagrajujem izdelek s kar 4 zvezdicami od 5 možnih (eno zvezdico sem odvzela, ker moji zobje niso postali tako beli, kot so bili nekoč).


4_stars

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj