­Ščiti pred vsemi oblikami dnevnega onesnaževanja, nevtralizira učinke prostih radikalov in agresivnih vplivov iz okolja ter okrepi obrambno funkcijo kože. Kožo naredi žametno mehko, olajša nanos make-upa in podaljša njegovo obstojnost.

Clarins UV Plus Day Screen High Protection SPF 40

Vsebuje mikronizirane in mikro-razpršene mineralne filtre v transparentni formuli, E3P Complex (beli čaj, cikorija, Thermus Thermophilus, Rhodiola Rosea in glikofilm), silikonske delce, rastlinske polimere ter pigmente za sijoč videz kože. Lahka nemastna tekstura na koži pusti mat videz in nobenih belih madežev in je odporna proti vodi in znojenju. Odišavljena z notami zelenih rastlin, svežih praprotnih not, jasmina in šmarnice na mošusni podlagi.

Embalaža je 30 ml plastenka, ki omogoča higienično in natančno doziranje in varuje sestavine pred propadanjem zaradi izpostavljenosti zraku in svetlobi. Dobro pretresite pred uporabo. Priporočena cena je 36 €.

9 KOMENTARJI

  1. Sem ga kar kupila, ker testerjev ni bilo. Zaenkar se mi zdi zelo v redu, edino kar ni na pumpico, ampak se enostavno iztisne.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj