Pri kozmetični hiši Clarins, katere filozofija je prisluhniti potrebam ženske kože v vsakem življenjskem obdobju, pravijo, da lahko le s pravilno nego prebudimo popolnost ženske kože ne ozirajoč se na njena leta.

Z negovalnim serumom, ki deluje v sami zasnovi kože, je koža po uporabi videti mladostna in z manj vidnimi znaki staranja. Tako uporaba seruma, ni več vprašanje ali je to nujni korak v vsakodnevni negi kože ali ne. Gre za nepogrešljiv korak v negovalni rutini, saj je to izdelek, ki vlago dobesedno “zaklene”, obenem pa z aktivnimi sestavinami spodbudi delovanje dnevne ali nočne kreme. Zato Clarins priporoča Double Serum, ki že vrsto let navdušuje ženske uporabnice, stare nas 35 let.

Clarinsov ikonični Double Serum se lahko pohvali z edinstveno teksturo, primerno za vsak tip kože, tudi najbolj občutljivo. Serum je edini dvofazni serum z unikatno formulo 21 rastlinskih izvlečkov, ki odpravlja vidne znake staranja. Skrbi, da je pet vitalnih funkcij kože vedno v pravilnem delovanju: vlaženje, regeneracija, hranjenje, oksidacija in zaščita kože. Serum vsakodnevno, zjutraj in zvečer, nežno segrejemo med dlanmi in ga z drenažnimi pritiski nanesemo na očiščeno kožo obraza. Od tu naprej se čarovnija prične.

Lepotna svetovalka in trener znamke Clarins za Slovenijo Andreja pravi, da je Clarinsov Double Serum navdušil 88% uporabnic, tudi tistih z najbolj občutljivo kožo.

Vse izdelke Clarins, ki ustvarjajo vašo dnevno rutino, najdete v vaši najbližji parfumeriji Müller ali Kompas Shop. Za vse dodatne nasvete pa lahko povprašate tudi lepotno svetovalko Andrejo (andreja.ilic@orbico.com).


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj