“Ponosni smo, da imamo največjo HalfPrice trgovino v Sloveniji ravno v Cityparku. V veselje nam je, da nenehno skrbimo za svoje obiskovalce in slovenskemu potrošniku prvi predstavimo najboljše blagovne znamke,” je ob tej priložnosti dejal center manager Cityparka Andrej Ropret.

Predstavnica podjetja Halfprice Katarina Trontelj pri prerezu traku ob otvoritvi poslovalnice Foto arhiv Citypark

Nova poslovalnica meri v površino 2400 m2, razteza se v dveh nadstropjih in predstavlja sodoben koncept prodajalne s prvovrstnimi  blagovnimi  znamkami. Te so na voljo s popusti vse do 80 %, zato boste raj v tej prodajalni našli vsi ljubitelji oblikovalskih modnih kosov.

HalfPrice spada pod poljsko skupino trgovin z obutvijo CCC, ki je v Sloveniji prisotna že vse od leta 2013. Njihove prodajalne so zasnovane na način razprodaj. To pomeni, da pri njih najdete oblikovalska oblačila in obutev, ki so na voljo le v nekaj primerkih in velikostih, a po izjemno nizkih cenah. V svojem asortimanu imajo širok izbor oblačil, obutve, modnih dodatkov, kozmetike, hrane, igrač in dodatkov za dom.

Prodajalne HalfPrice so zasnovane na način razprodaj Foto arhiv Citypark

​​​​​​​

Ponudba v HalfPrice prodajalnah se nenehno posodablja in zelo hitro spreminja. Tovrstne trgovine so sicer že dodobra uveljavljene na Poljskem, Češkem, Hrvaškem, Madžarskem in v Avstriji. Več kot 120 trgovinam in lokalom v Cityparku se je tako ob bok postavila še ena priznana blagovna znamka.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj