“Vsi ti povedo, da se bo tvoja koža postarala, nihče pa ti ne pove, da se bodo postarali tudi tvoji lasje,” je supermodel razkril v intervjuju za Instyle.

Cindy Crawford je odkrito spregovorila o staranju – natančneje o svojih starajočih se laseh.

Kultni supermodel je v nedavnem intervjuju za InStyle razkril, da ni bila povsem pripravljena na to, kako bo staranje vplivalo na njene lase. Crawfordova je priznala, da je ob pogledu na čudovite lase svoje 21-letne hčerke Kaie Gerber prav ljubosumna!

“Ko pogledam svojo hčerko, opazim, da so njeni lasje sijoči in zdravega videza – ima moje ‘stare’ lase in hočem jih nazaj!” je povedala.

56-letnica je nadaljevala: “Mislim, da vsi pričakujemo, da bomo dobili sive lase, vendar se nisem zavedala, da se bo struktura las spremenila; da bodo postali bolj krhki, da se bodo bolj lomili in da bodo v bistvu le pomanjkljivi.”

To je postal tudi njen najnovejši cilj za njeno blagovno znamko Meaningful Beauty: ne le obravnavati staranje las, temveč tudi ponuditi rešitev za številne druge ženske, ki se soočajo s temi težavami, torej s starajočimi se lasmi.

PREBERITE TUDI: Napake pri frizuri, ki vas postarajo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj