Chrissy Teigen je pred meseci najprej najavila, da si bo odstranila prsne vsadke, saj naj se z njimi ne bi počutila dobro ter da so ji prsi preprosto prevelike. Kasneje je operacijo tudi izvedla – sedaj, nekaj mesecev po tem, pa je objavila fotografijo zgoraj brez na svoj Instagram.

Slavna 34-letica, ki jo sicer obtožujejo, da je sodelovala v škandalu Epstein oz. pri pedofiliji, je v ‘zgodbi’ na Instagram objavila video zgoraj brez, oblečena le v črne pajkice. V videu je stala pred ogledalom, nihala z boki naprej in nazaj in ponavljala “Versace, Versace, Versace.”

Zvezdnica je bila od nekdaj iskrena glede svojih lepotnih posegov, zato tudi ni presenečenje, da je pretekli mesec svojim sledilcem zaupala, da bo morda šla še na eno operacijo, kajti “nisem pričakovala, da bodo še vedno tako velike.”

Kasneje je objavila še eno fotografijo, kjer je brez nedrčka in nosi le belo poletno majico s špageti naramnicami, ki prav nič ne skriva njenega oprsja. “Ja, še vedno so ogromne,” je zapisala glede svojih prsi. “Res mislim, da bom šla še na eno operacijo in jih zmanjšala.”

PREBERITE TUDI: Zvezdnica razkrila, kako si neguje svojo brezhibno sijočo polt

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj