Ta vlključuje kar nekaj zelo dragih izdelkov, a sama pravi, da sta le dva “obvezna oprema”.

Zveznica, ki – med drugim – slovi tudi po svoji brezhibni, sijoči, enakomerni polti, redno objavlja selfieje brez ličil. Iz njih je jasno razvideti, da ima dejansko zelo lepo – praktično brezhibno – polt. Sedaj pa je vsem, ki jih je zanimalo, kako in s čim si neguje svojo kožo, da ima tako lepo, razkrila svojo rutino in izdelke, ki jih uporablja.

PREBERITE TUDI: Osnovna nega obraza

V kratkem videu, ki ga je objavila na svoj Instagram, je razkrila: “Vsem, ki me sprašujete o moji negi kože, bom priznala, da sem vsekakor ponosna na svojo kožo zadnje čase in se počutim kot jaz!”  Nato je povedala, da uporabi, kar ima “na dosegu roke”, a načeloma izdelke, v katere uporabo jo “prisili” njena kozmetičarka.

Tako njena dnevna rutina vključuje iS Clinical čistilec in vlažilno kremo, Control Corrective’s SPF 30 in La Mer Creme De La Mer kremo in koncentrat. Za slednja dva Teigen priznava, da sta zelo draga, a da bo iskrena s svojimi sledilci o tem, kaj dejansko uporablja. Uporablja pa tudi učvrščevalno kremo Dr. Simon Ourian, Epione. Njena rutina vključuje tudi obliže za čiščenje por Bioré Nose + Face Deep Cleansing Pore Stripsand.

For you kind folks asking me to drop the skincare regimen, I will admit I am def proud of my skin lately and feeling myself! I kind of use whatever is closest but it consists of @shanidarden forcing me to use @isclinical cleanser and face lotion, @controlcorrective SPF 30, @lamer’s creme de la mer and concentrate ($$, I know I know but I gotta be honest) and a steady stream of @bioreus chin and nose strips. Mix that with anything anyone at @drjasondiamond’s office tells me to do facial wise and @simonourianmd1’s firm and fade cream when I’m feeling icks, and there you have it. A very simple (no) routine! But really. The IS clinical cleanser and the lotion is the only thing I use consistently and they’ve always been so good to me. Can find online – everything else just a bonus. Xx (edit: forgot one of my most important products, @drdennisgross alpha beta peel pads. So important for on and around my nose and chin. You’ll notice a HUGE difference!!)

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Teigen je sicer popravila video, saj je pozabila omeniti enega najbolj osnovnih izdelkov, to so blazinice, prepojene s hidroksi kislinami Dr. Dennis Gross Alpha Beta Peel Pads, ki so še posebej pomembne za njeno brado in okoli nosu. Pove, da po uporabi opazi veliko razliko v koži.

A preden se zaženete v iskanje teh izdelkov, da bi imele enako lepo polt kot Crissy Teigen, naj vas spomnimo, da so kože različne in kar ustreza eni osebi, ni nujno, da bo tudi drugi; poleg tega je zvezdnica na koncu sama povedala, da sta nujna samo dva izdelka – in sicer iS Clinical čistilec in vlažilna krema, ki ju res redno uporablja. “Ostali izdelki so samo bonus,” je zaključila.
Ah, ko bi le bilo tako preprosto.

PREBERITE TUDI: Takole odrezavo je Chrissy Teigen utišala nesramneže

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj