Chrissy Teigen je objavila povsem golo fotografijo, s katero je želela opomniti vse ženske, naj se imajo rade – pokazala je namreč svoje brazgotine po operacijah.

35-letna zvezdnica je Valentinovo praznovala tako, da je v nedeljo objavila fotografijo, na kateri je povsem gola, da se dobro vidi njen trebuh, na katerem ima brazgotine zaradi operativnega posega zaradi endometrioze; ter prsi, kjer ima brazgotine vstavljanja in odstranjevanja prsnih vsadkov.

“Veselo Valentinovo. Imejte se rade! Zadeva je za mano,” je zapisala avtorica kuharskih knjig in mati dveh otrok, ki sicer svoje življenje redno deli s svojimi sledilci in oboževalci. Tokratno objavo je objavila kot Instagram zgodbo.

Preteklo leto je zvezdnica namreč odstranila prsne vsadke, ki si jih je dala vstaviti kot 20-letna manekenka pred poziranjem za Sports Illustrated; ta mesec pa je bila še na posegu zaradi endometrioze. Kasneje je priznala, da je bilo okrevanje naporno, a ne tako hudo kot bolečine od same endometrioze.

“Ponavadi se po operaciji počutim dobro,” je povedala. “Tokrat je bilo precej drugače. Cel trebuh je bil omrtvičen. Tak bo še nekaj dni. Nekaj dni, ki upam, da bodo enaki.”

“Težko je – vsak mali kašelj in podobno. A res je vseeno bolje kot popadki ali bolečine endometrioze,” je dodala.

​​​​​​​

Operacijo je imela isti teden kot je sicer imela predvideni datum poroda za tretjega otroka, ki pa ga je izgubila septembra lani v 20. tednu nosečnosti – z možem sta pričakovala sina Jacka.

Teigen in njen mož, John Legend, 42, sta sicer starša hčerki Luni Simone, 4, in sinu Milesu Theodoru, 2.

PREBERITE TUDI: Chrissy Teigen objavila fotografijo zgoraj brez in naznanila, da si bo odstranila prsne vsadke

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj