Chrissy Teigen, nekoč uspešna manekenka za spodnje perilo in kopalke, danes pa avtorica kuharskih knjih ter žena in mati dveh otrok, je javno naznanila, da si bo odstranila prsne vsadke. Povedala je, da se že prav veseli, da bo lahko zapela obleko svoje velikosti in se udobno ulegla na trebuh, česar doslej zaradi prsi, čeprav ni imela zelo velikih, ni mogla.

 

Tako je včeraj 34-letna Teigen zapisala na Instagram “Odstranila si bom vsadke!” poleg pa objavila svojo fotografijo zgoraj brez. “Dolga leta so mi bile super, a enostavno mi ni več do tega,” je obrazložila svojo odločitev. “Rada bi si zapela obleko svoje velikosti in se udobno ulegla na trebuh! Nobena velika stvar!”

“Zato ne skrbite zame, vse je v redu,” je dodala. “Še vedno bom imela prsi, le da bodo le iz maščobe. Kar dojka na prvem mestu je. Neumna, čudežna vrečka maščobe. ❤️”

Teigen, ki je sicer tudi strastna kuharica in avtorica kuharskih knjig je povedala, da bo šla kmalu na operacijo. Prsne vsadke si je sicer dala pri 20-ih.

“To je bilo zato, ker sem bila manekenka za kopalke,” je iskreno priznala Teigen, ki je zaslovela leta 2010, ko je nastopila v reviji Sports Illustrated Swimsuit Issue. “Mislila sem si, da če bom pozirala, ležala na hrbtu, hočem da so pokončne! A potem imaš otroke in napolnijo se z mlekom in potem uplahnejo in sedaj imam vraga.”

Chrissy Teigen v reviji Sports Illustrated 2010

“Imela sem majhne vsadke na spodnjem delu, da so prsi naredili bolj polne. A sedaj jih nočem več. Če bi lahko naredila eno stvar, bi si jih le dvignila,” je priznala.

Teigen ima sicer dva otroka, hči Luno Simone, 4, in sina Milesa Theodora, 2, z možem, glasebnikom Johnom Legendom.

PREBERITE TUDI: Takole odrezavo je Chrissy Teigen utišala nesramneže

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj