Za zvezdnico je bilo nazadnje znano, da je v razmerju z Alexom Dimitrijevićem.

Charlize Theron je svoje oboževalce igrivo šokirala s presenetljivo objavo na Instagramu, ko je izjavila: “Oh, poročila sem se. Ljubim te, dragi,” in jo pospremila s fotografijo, ob kateri so sledilci vzkipeli od navdušenja.

Ta nepričakovana objava je prišla na račun humornega trenutka med podelitvijo oskarjev za leto 2024, ko se je igralka znašla v središču komičnega skeča, v katerem je sodeloval Guillermo Rodriguez iz oddaje Jimmy Kimmel Live. Guillermo, ki je znan po svojem živahnem in nevsakdanjem humorju, je med podelitvijo izkoristil priložnost in občinstvu razdelil tequilo ter ob tem izjavil, da ljubi svojo “čudovito ženo, gospo Charlize Theron”.

 

Ta izjava, čeprav je bila del bita, je pripeljala do šaljive objave 48-letnice na Instagramu, saj je Charlize šalo sprejela z dobrim humorjem, kar je razveselilo njene oboževalce in sledilce.

Charlize, elegantno oblečena v srebrno svileno obleko Christiana Diorja, je bila vidno presenečena nad Guillermovim naklonjenim toastom, vendar se je pridružila smehu, uživala v kozarcu tekile in delila lahkoten trenutek z okolico. “Vau,” je pripomnila, “nisem vedela, da sva poročena.”

S kom je trenutno Charlize?

Sicer pa je Charlizino zasebno življenje precej zanimivo. Igralka, ki je predana mati posvojenkama Jackson, 12 let, in August, 8 let, je bila nazadnje v razmerju z modelom in svetovalcem za blagovne znamke Alexom Dimitrijevicem.

V svojem ljubezenskem življenju je previdna

Kljub svojemu odmevnemu statusu – ali pa morda ravno zaradi njega – je Charlize odkrito spregovorila o svojem previdnem pristopu do romantike. V intervjuju leta 2022 je izrazila občutek, da je “iz prakse”, ko gre za zmenke, in poudarila, da se obotavlja, da bi se ponovno spustila v zmenke.

To mnenje se je pojavilo tudi v prejšnjem pogovoru z Drew Barrymore leta 2020 v oddaji The Drew Barrymore Show, kjer je Charlize priznala, da že več kot pet let ni resno hodila z nikomer.

Charlize si želi odnos, ki bi jo izpolnil

Njeni pogledi o ljubezni in zmenkih razkrivajo žensko, ki bolj kot površinska srečanja ceni vsebino in pristno povezanost. Prav tako je povedala, da bi moral morebitni partner v njeno že tako izpolnjeno življenje prinesti nekaj smiselnega in obogatitvenega.

“Zdi se mi, da sem v življenju na mestu, kjer moraš v odnos precej prinesti,” je dejala. “Vendar ne tako, kot si večina predstavlja. Gre za to, da je nekako takole: ‘Moje življenje je res dobro, zato je bolje, da si sposoben prinesti to in morda še kaj več,’ ker nič manj ne bom sprejela.”

Vsak moški bi moral dobiti tudi pečat odobritve Charlizejinih otrok, ki so zanjo vse. O izzivih in veselju, ki jih prinaša starševstvo, je že govorila.

“Biti starš na splošno je lepo-težko,” je pojasnila in dodala: “Ko si v njem, si misliš: ‘Tega ne bom nikoli preživela’. Potem pa prideš na drugo stran in si rečeš: ‘O moj bog, to je neverjetno. Ne morem verjeti, da sem to naredila.'”

PREBERITE TUDI: VIDEO: Charlize Theron razkrila, da jo je spolno nadlegoval slavni režiser

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj