Charlize Theron je spregovorila o tem, da bo povedala ime režiserja, ki jo je spolno nadlegoval, pa tudi to, zakaj njegovo ime še ni znano.

44-letna igralka, ki trenutno promovira svoj zadnji film Bombshell, je povedala, da jo je kot mlado igralko spolno nadlegoval slavni režiser. Povedala je tudi, da je njegovo ime že razkrila, vendar ga preprosto niso objavili.

“Pravzaprav sem že razkrila njegovo ime,” je povedala. “Tega ne veste, ker vsakič, ko sem povedala, kdo je to, novinarji imena niso objavili. To lepo pokaže, kako globoko sistemski je problem.” Nadaljevala je: “Spominjam se, ko me je prvič nekdo vprašal, če sem že imela avdicijo na kavču in sem odkrito povedala svojo izkušnjo ter imenovala človeka, a ta oseba ni objavila njegovega imena. Zgodba je torej že zunaj in, zanimivo, ko je prišla ven zgodba Harveya Weinsteina, sem prvič od takrat pogooglala svojo zgodbo, da vidim, če je bila kje objavljena in objavljena je bila povsod.”

“Bila je povsod, a ime tega človeka ni bilo objavljeno niti v eni,” je razkrila. “In to me je zelo prizadelo.”

O tem, ali bo ponovno razkrila njegovo ime, pa je Theron povedala, da je “v konfliktu z občutkom, da vem, da če bom ponovno razkrila njegovo ime sedaj, ko promoviram ta film, bo to prevzelo pozornost od filma in bo to najpomembnejša zgodba, ne pa film.”

“Mislim, da bo še prišel primeren trenutek, ko bom to brez dvoma razkrila,” je povedala. “Vedno sem bila iskrena glede tega. Nimam nikakršne želje, da ga ščitim, a tudi ne želim, da on zasenči ta film sedaj. Ko bo torej nastopil primeren trenutek, ko bom spet govorila o tem, bom povedala njegovo ime.”

Aprila je oskarjeva nagrajenka obnovila svojo zgodbo o tem, kako je pobegnila neprijetni avdiciji, ko jo je producent, ki jo je povabil k sebi domov, pričakal kar v pižami. “Morala bi se obrniti in oditi. A nisem. A je imel zelo zdrav ego, počutil se je dobro v svoji koži,” je Theron povedala v oddaji The Howard Stern Show. “Potem sva se usedla in začela pogovarjati. Usedel se je zelo blizu mene, to mi je bilo čudno. Tudi pitje alkohola me je motilo, mislila sem si ‘Tule nekaj ni v redu’.’”

Na tej ‘avdiciji’ mu je menda večkrat poskušala prebrati scenarij, a so bili njeni poskusi zaman, saj se je želel le ipogovarjati’. “In potem je v določenem trenutku dal svojo roko na moje koleno in takrat sem samo rekla ‘Ufff’ ” se spominja Theron. “In noro je, ženske govorijo o tem … ostaneš brez besed. Ko preprosto ne veš, kaj bi naredil.”

Čeprav je Theron v tistem trenutku kar otrpnila, je v trenutku ostala in zapustila hišo. “Tako sem bila jezna nase, ker nisem nič rekla. Mislila sem si ‘nisem ena tistih žensk, zakaj mu nisem rekla, naj se *ebe?’” je povedala. “Res, tako me je razjezilo.”

Zgodba bi se lahko po osmih letih ponovila, ko ji je isti moški ponudil delo in ga je ponovno videla iz oči v oči – prvič od prvega srečanja. “Preprosto sem si dovolila svoj trenutek in mu samo rekla ‘Lepo vas je spoznati. Ne, sva se že srečala’ – in on se ni ničesar spomnil,” je povedala. “Nato sem mu opisala dogodek – rekla sem: bilo je v soboto ob 9h zvečer pri vas doma, nosili ste pižamo.’ Vse sem mu naštela. Dobila sem svoj trenutek. In on je rekel ‘uau, sploh se ne spomnim tega’.”

Njegovega imena še ni razkrila, a je povedala, da je bil zelo vpliven in znan ter da je še vedno.

PREBERITE TUDI: Charlize Theron si je pobrila lase

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj