Ko sušenje oblačil postane zabavno

Jesenski in zimski meseci so čas, ko nam sušenje perila dela preglavice. Vreme je deževno in vlažno, vsi pa imamo radi dišeča oblačila, ki se nam med sušenjem ne vlačijo predolgo po stanovanju.

Spoznajte sušilni stroj Electrolux PerfectCare, ki je sušenje oblačil spremenil v zabavo.

Sušilni stroj sodobnega videza in s še sodobnejšimi programi prvič zagotavlja nego oblačil z enakomernim in blagim sušenjem, z zrakom z vseh strani. Vodilna tehnologija na trgu zagotavlja ohranjanje oblike, kakovosti in čudovitega videza vaših oblačil.

Kaj pravite na to, da lahko svoja dragocena oblačila odslej perete in sušite doma, brez težav in brez potrebe po kemični čistilnici? Ta sušilni stroj Electrolux PerfectCare je opremljen z vrhunskimi programi, ki se prilagodijo vašim oblačilom. Ne glede na to, ali gre za občutljiva in volnena oblačila ali oblačila za prosti čas, njihova kakovost s sušenjem v sušilniku ostane enaka.

Sistem CycloneCare zagotavlja enakomerno in nežno sušenje oblačil z zrakom, tako oblačila dlje časa obdržijo svojo obliko, kakovost in videz, medtem ko tehnologija 3DSense prepozna količino vlage v vsakem posameznem kosu oblačil. Vsi kosi se tako enakomerno posušijo in so zaščiteni pred prekomernim segrevanjem, rezultat pa je popolno sušenje. Sistem DelicateCare uravnava temperaturo in obračanje glede na material, za doseganje pravilne nege in ohranjanje kakovosti oblačil, za konec pa sistem GentleCare oblačila posuši skoraj s polovično temperaturo klasičnih sušilnih strojev, tako ta niso nikoli izpostavljena nepotrebni toploti.

Ne menjajte garderobe, raje izboljšajte nego svojih oblačil. Skrbno negovana oblačila so videti boljše in trajajo dlje. Tako kot lahko z izbiro pravih čevljev, ure ali torbice izboljšate svojo kombinacijo oblačil, lahko izboljšate tudi njihovo vzdrževanje. Optimizirajte učinek svojega pralnega in sušilnega stroja ter odkrijte nove načine za nego oblačil.

Poleg tega, da vam sušilni ali pralno-sušilni stroji Electrolux PerfectCare zagotavljajo profesionalno nego oblačil brez potrebe po kemični čistilnici, vam prinesejo tudi darilni bon HERVIS v vrednosti 50,00 ali 100,00 EUR. Kako do darilnega bona?

Nega celo najobčutljivejših oblačil je lahka kot pero!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj