Z izdelki za nego kože blagovne znamke CD lahko v jesen zakorakate povsem samozavestno. Prijetne temperature nas spodbujajo, da veliko časa preživimo zunaj, na svežem zraku, v objemu narave, ali na plaži, obsijani s soncem. Naša koža je v tem času posebej izpostavljena, zato je prav, da poznamo svoj tip kože, da vemo, kako zanjo pravilno poskrbeti in izberemo primerne izdelke za njeno nego. Le tako se bomo v njej res dobro počutili.

Nekaj nasvetov za dobro jutro … in popoln dan

Zjutraj si privoščite osvežujoč tuš, ki vas bo prebudil in poživil. Temperaturo vode znižujte postopoma. Hladna prha bo namreč spodbudila regeneracijo telesa in metabolizem, vas napolnila z energijo, spodbudila krvni pretok ter osvežila vašo kožo. Da bo ta svilena na dotik.

Ko se opravljate od doma, v šolo, službo ali naravo, uporabite dezodorant, ki vam bo nudil občutek svežine cel dan. A bodite pozorni in se izogibajte takšnim, ki vsebujejo oporečne sestavine. Izberite takšnega, ki bo pH-nevtralen in bo vzdrževal vašo naravno bakterijsko floro. Postavite vaše zdravje na prvo mesto. Ne pozabite na vaše preostale čute. Izberite nevpadljive vonje gelov za tuširanje in dezodorantov, takšne, ki se ne bodo mešali z vam najljubšim parfumom.

Lokvanj, limona in granatno jabolko – nežni vonji, za dušo in telo

Dezodoranti in geli za tuširanje blagovne znamke CD ponujajo odgovor na pričakovanja in želje sodobnih, aktivnih žensk. Na slovenskem trgu so na voljo s tremi osrednjimi sestavinami – lokvanja, limone in granatnega jabolka. Njihov nežen in nevpadljiv vonj sprošča dušo in telo. Granatno jabolko je znano po tem, da pomirja in je idealno za razdraženo ali suho kožo. Vonj limone na drugi strani poživlja telo in dušo, za aktiven start v nov dan. Izvlečki lokvanja pa oživljajo naravne lastnosti kože, zagotavljajo nežno nego in nudijo svilen občutek na občutljivi koži.

Le najboljša nega, brez oporečnih sestavin

CD geli za tuširanje in dezodoranti ne vsebujejo mineralnih olj, silikonov, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora. Koži zagotavljajo le takšno nego, ki jo najbolj potrebuje. Brez nepotrebnih dodatkov, a ne na račun učinkovitosti.

Dezodoranti blagovne znamke CD nudijo vso potrebno zaščito brez aluminijevih soli, ki mašijo pore in imajo vprašljive učinke na zdravje. Nežna in učinkovita nega torej, brez oporečnih sestavin. Po drugi strani le osvežujoč tuš ohranja kožo resnično brezhibno. Geli za tuširanje blagovne znamke CD so pH-nevtralni in ne spreminjajo naravnega ravnotežja kože. V vaši kolekciji izdelkov za nego kože naj bodo tako geli in dezodoranti blagovne znamke CD, za brezskrbno uživanje v jesenskih dneh. Vaša koža vam bo hvaležna.

Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kdajkoli prej, CD s svojo t. i. zavezo čistosti (v izvirniku CD Reinheitsgebot®) zagotavlja kakovost, neoporečnost in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože. Blagovna znamka zavezuje tudi k alternativnim metodam testiranja, ki izključujejo testiranja na živalih.

S prenovljeno ponudbo je CD že prisoten v izbranih drogerijah v Sloveniji, sedaj v celoti s prevedeno embalažo.

Priporočene maloprodajne cene:

 • Geli za prhanje (Lokvanj, Limona, Granatno jabolko) 250 ml:  2,29 €
 • Deodoranti na pumpico (Lokvanj, Limona, Granatno jabolko) 75 ml: 3,99 €
 • Deodoranti roll-on na kroglico (Lokvanj Limona, Granatno jabolko) 50 ml: 2,99 €

Planet Lepote obdaruje!

Vaš najljubši planet vam podarja 5x komplet izdelkov CD (gel za prhanje, deodorant)!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in med vsemi prejetimi odgovori jih bomo izbrali 5, ki bodo za nagrado prejeli komplet izdelkov CD!

Brez katerih 3 izdelkov si ne predsavljaš vsakodnevne rutine nege telesa?

Odgovore sprejemamo do sobote, 10. oktobra 2015. Izbrani odgovori bodo objavljeni v roku 5 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 10 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

15 KOMENTARJI

 1. Vsakodnevne nege telesa si ne predstavljam brez Kneipp Gesunde Füsse Fussbutter Ringelblume-Rosmarin (maslo za noge), Dove Deeply Nourishing shower gel (gel za prhanje) in Alverde Körperbutter Macadamianuss Karitebutter (maslo za telo).

 2. Vsakodnevne rutine nege telesa si ne predstavljam brez dišečega gela za tuširanje, hranljivega masla za telo in deodoranta 🙂

 3. Za vsakodnevno pa si ne morem predstavljati brez gela za tuširanje, losjon/maslo za telo in deodorant. To so moje jutranje in večerne (tukaj pa se deodoranta izpusti) rutine, takrat se posvetim popolnoma zase, svoji ženskosti, čute ter negovane kože. 🙂

 4. vsakodnevno uporabljam : gel za tuširanje največkrat Balea & Afrodita , deodorant in Balea losjon za telo z karitejevim maslom.

 5. Vsakodnevne rutine nege telesa si ne predstavljam brez penečega in dišečega gela za tuširanje, nežnega gela za čiščenje obraza in deodoranta.

 6. Že nekaj časa vsakodnevno uporabljam gel za prhanje CD granatno jabolko in deodorant CD limona, ki zelo dolgo časa zdrži, čeprav ima naravne sestavine in je brez aluminija. Zelo priporočam!

 7. Vsakodnevne rutine nege telesa si ne predstavljam brez kreme za roke, balzama za ustnice in tea tree kreme za vse tegobe in težave (vraščene dlake, modrice, izpuščaji, suha koža …).

 8. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! :Y:
  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  Cicka
  Stephanie
  Bruneta
  Models
  Lonca89

  Iskrene čestitke :*: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! :L:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. 🙂

 9. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! :Y:
  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  Cicka
  Stephanie
  Bruneta
  Models
  Lonca89

  Iskrene čestitke :*: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! :L:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj