.. in se temu primerno tudi oblekla ter obula, zato je čevlje s peto zamenjala z udobnimi copati. Britanski mediji pišejo, da so kosmati črni copati, ki so ji jih posodili verniki v mošeji, stali le slabih 20 €.

“Izgledajo izjemno udobno, celo popolnoma se ujemajo z njenim stajlingom, še posebej všeč pa mi je ta bleščeč cirkon na njih,” pišejo oboževalci kraljeve družine. Mnogi so pohvalili videz Camille za to priložnost – in medtem ko so nekateri hvalili njen plašč s podpisom Fiona Clare, je bilo drugim všeč, kako se prilega njen šal. “Zelo graciozno od vojvodinje, ki si je pokrila glavo med obiskom skupnosti, ki se je drži. Res, odlično delo! Camilla je videti čudovito in elegantno,” je le nekaj številnih pohval, ki jih je prejela.

Camilla je podarila ključne verižice iz Buckinghamske palače in nalepke kraljeve garde, ki jih je namenila otrokom beguncem, medtem ko je v darilo prejela Koran, ki je bil personaliziran z imeni njenega moža, princa Charlesa in njenim. “Prepričana sem, da bo všeč tudi mojemu možu. V bližnji prihodnosti bi ga rada pripeljala sem,” je zaključila Camilla.

PREBERITE TUDI: Princesa Diana: Edina stvar, ki se jo je Charles naučil o ljubezni od staršev, je bila stisk roke

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj